900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Cruz Roja en L'Hospitalet recibe una donación del Grupo de Mujeres de el barrio de el Gornal
06-11-2012
Dones del Gornal
Miembros del Grupo de Mujeres de el Gornal
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

L’aportació econòmica, de 500 euros, anirà destinada a projectes de l’entitat per pal•liar els efectes de la crisi entre la infància.

La donació s'ha formalitzat amb un acte que ha comptat amb l'assistència de les presidentes de la Creu Roja a L’Hospitalet i del Grup de Dones del Gornal, Dolores Ruiz i Rosario Lodes.

La Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat ha rebut aquest 29 d’octubre una donació de 500 euros per part del Grup de Dones del barri del Gornal. Aquesta donació es destinarà als projectes d’ajuda a la infància de la institució humanitària.

L'import del donatiu ha estat recollit durant la celebració de la Festa Major del Barri del Gornal de L’Hospitalet de Llobregat, en el marc de la Rifa Solidària que aquest grup de dones realitza cada any per atorgar la recaptació a entitats de la ciutat.

L’acte de lliurament de la donació ha tingut lloc a la seu de Grup de Dones del Gornal. Hi han assistit les presidentes de la Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat i del Grup de Dones del Gornal, Dolores Ruiz i Rosario Lodes, respectivament, a més de la secretaria i la vocal d'aquesta associació, Teresa Jimenez i Josefa Correa, respectivament.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja