900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross in L'Hospitalet receives a donation from the Women's Group of the Gornal area
06-11-2012
Dones del Gornal
Members of the Women's Group of the Gornal
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.

L’aportació econòmica, de 500 euros, anirà destinada a projectes de l’entitat per pal•liar els efectes de la crisi entre la infància.

La donació s'ha formalitzat amb un acte que ha comptat amb l'assistència de les presidentes de la Creu Roja a L’Hospitalet i del Grup de Dones del Gornal, Dolores Ruiz i Rosario Lodes.

La Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat ha rebut aquest 29 d’octubre una donació de 500 euros per part del Grup de Dones del barri del Gornal. Aquesta donació es destinarà als projectes d’ajuda a la infància de la institució humanitària.

L'import del donatiu ha estat recollit durant la celebració de la Festa Major del Barri del Gornal de L’Hospitalet de Llobregat, en el marc de la Rifa Solidària que aquest grup de dones realitza cada any per atorgar la recaptació a entitats de la ciutat.

L’acte de lliurament de la donació ha tingut lloc a la seu de Grup de Dones del Gornal. Hi han assistit les presidentes de la Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat i del Grup de Dones del Gornal, Dolores Ruiz i Rosario Lodes, respectivament, a més de la secretaria i la vocal d'aquesta associació, Teresa Jimenez i Josefa Correa, respectivament.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja