900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Les jornades “Dones al segle XXI” analitzen l’impacte social de la crisi amb perspectiva de gènere
23-11-2012
dones al segle XXI
Una dona recull aliments
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Les jornades analitzaran com afecta la reducció de la despesa pública sobre la qualitat de vida de dones i homes i d’altres aspectes vinculats a la igualtat entre sexes.

La inauguració de les jornades comptarà amb la presència de la presidenta de la Creu Roja a la demarcació de Girona, Roser Llevat, i del coordinador de l’entitat a Catalunya, Enric Morist.


La Creu Roja organitza aquest dijous, 29 de novembre, la tercera edició de les jornades “Dones al segle XXI”, juntament amb la Fundació “la Caixa”. Les jornades d’enguany, que tindran lloc a l’espai Caixa Fòrum de Girona (C/Ciutadans, 19), entre les 9.30 i les 13.30 h, se centren en analitzar l’impacte social de la crisi sota la perspectiva de gènere.

Sota el títol “Dones davant la crisi. Diàleg i reflexions sobre l’impacte de gènere de la situació actual”, les jornades volen analitzar de quina manera les mesures de reducció de la despesa pública - en temes com l’atenció a la dependència o la violència masclista - afecten la qualitat de vida de dones i homes.

La benvinguda i presentació de les jornades anirà càrrec de Roser Llevat, presidenta de la Creu Roja a la demarcació de Girona, i el coordinador de la institució humanitària a Catalunya, Enric Morist. També intervindrà la directora de Caixa Fòrum de Girona, Rosa Gil.

Posteriorment, durant les jornades, diverses persones especialitzades en el tema impartiran diferents conferències i xerrades sota els títols següents: “Desigualtats: homes i dones davant de la crisi” , “Dones en transició. Teories feministes per repensar la identitat”, “Gènere i igualtat efectiva. La perspectiva necessària” i “Processos d’empoderament de les dones”.

A més, es formarà una fila 0, des de la qual diferents persones introduiran altres temes com ara la relació entre les dones i aspectes com l’atenció a la dependència, la immigració, la violència de gènere, la inserció laboral o el lideratge, entre d’altres.
 
Podeu descarregar-vos la invitació i el programa de les jornades a través dels arxius adjunts.
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja