900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross in Sant Celoni and Baix Montseny invites you to an exhibition on behalf of the entity
27-11-2012
exposició Sant Celoni
One of the paintings of the exposition
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
L'exposició és una mostra de pintures a l’oli de l’artista Josep Deulofeu.

A la seva inauguració, hi assistirà el president comarcal i provincial de la Creu Roja, Josep Quitet.

L'assemblea comarcal de Sant Celoni-Baix Montseny organitza una exposició de pintures a l'oli de l'artista Josep Deulofeu. La presentació de la mostra, oberta a tothom, té lloc dissabte vinent, 1 de desembre, a les 19h a la Sala d’exposicions de Can Ramis, a la Plaça de la Vila de Sant Celoni.

Amb aquesta exposició, la Creu Roja pretén recaptar fons per poder-los destinar als programes de lluita contra la pobresa i exclusió social de la comarca, especialment per donar suport a col·lectius com la infància i la gent gran, que estan acusant especialment l'impacte de la crisi sobre el seu entorn social i familiar. La inauguració de l'exposició comptarà amb la presència del president comarcal i provincial de la Creu Roja, Josep Quitet.

Actualment, l'assemblea comarcal està destinant fons propis de la Creu Roja a desenvolupar els seus projectes de lluita contra la pobresa, a més de comptar amb la col·laboració de diversos ajuntaments. Per reforçar aquests fonts de finançament, l'assemblea comarcal també organitza iniciatives solidàries com l'exposició que es podrà visitar a partir de dissabte vinent.   
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja