900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
L'assemblea de Sant Celoni-Baix Montseny organitza una exposició solidària amb la Creu Roja
27-11-2012
exposició Sant Celoni
Una de les pintures de la exposició
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L'exposició és una mostra de pintures a l’oli de l’artista Josep Deulofeu.

A la seva inauguració, hi assistirà el president comarcal i provincial de la Creu Roja, Josep Quitet.

L'assemblea comarcal de Sant Celoni-Baix Montseny organitza una exposició de pintures a l'oli de l'artista Josep Deulofeu. La presentació de la mostra, oberta a tothom, té lloc dissabte vinent, 1 de desembre, a les 19h a la Sala d’exposicions de Can Ramis, a la Plaça de la Vila de Sant Celoni.

Amb aquesta exposició, la Creu Roja pretén recaptar fons per poder-los destinar als programes de lluita contra la pobresa i exclusió social de la comarca, especialment per donar suport a col·lectius com la infància i la gent gran, que estan acusant especialment l'impacte de la crisi sobre el seu entorn social i familiar. La inauguració de l'exposició comptarà amb la presència del president comarcal i provincial de la Creu Roja, Josep Quitet.

Actualment, l'assemblea comarcal està destinant fons propis de la Creu Roja a desenvolupar els seus projectes de lluita contra la pobresa, a més de comptar amb la col·laboració de diversos ajuntaments. Per reforçar aquests fonts de finançament, l'assemblea comarcal també organitza iniciatives solidàries com l'exposició que es podrà visitar a partir de dissabte vinent.   
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja