900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
El Tió Generós, una iniciativa artística i tradicional contra la pobresa infantil
27-11-2012
TioRobot
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Nou artistes catalans de renom participen en la iniciativa solidària fent una reinterpretació d’aquest element de la tradició popular catalana.

Els fons recollits es destinaran íntegrament als projectes d’ajut bàsic a la infància que realitza la Creu Roja arreu del territori.

Per a més informació, es pot consultar el lloc web www.tiogeneros.cat


Des del 29 de novembre i fins al 30 de desembre el centre comercial Les Glòries acull l’exposició El Tió Generós, la qual mostra diverses interpretacions d’aquest element tradicional català del Nadal amb l’objectiu de recollir fons per als projectes de lluita contra la pobresa infantil que duu a terme la Creu Roja.

Nou artistes de gran renom, com Perico Pastor, Narcís Gironell, Miquel Aparici, Ramon Enrich, Philip Stanton, Raul Martínez, Flavio Morais, Tom Carr o Leonard Beard s’han sumat a aquesta iniciativa artística de caràcter solidària, familiar, nadalenca i tradicional. De fet, aquests artistes han cedit les seves obres artístiques perquè qui ho desitgi pugui adquirir l’obra escultòrica, única i certificada per l’autor.

Tots els fons recollits en aquesta iniciativa es destinaran íntegrament als projectes d’ajut bàsic a la infància que realitza la Creu Roja arreu del territori, com ara la distribució d’aliments, d’ajuts escolars, o el suport en l’alimentació infantil als menjadors escolars.

El Tió Generós és una iniciativa endegada per la companyia americana Veredictas Internacional dins el seu àmbit de responsabilitat social, en col·laboració amb la Creu Roja a Catalunya i el Centre Comercial Les Glòries.

A l’acte de presentació de l’exposició hi participa Josep Marquès, president de la Creu Roja a Catalunya, Ignasi Vich, director general de Veredictas Internacional, i Joaquín Fernández Maza,director del centre comercial Les Glòries.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja