900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Banco Santander recull joguines i aliments per destinar-los a projectes de la institució humanitària
19-12-2012
foto banesto
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El personal i clientela del Banco Santander pot donar aliments i joguines noves en 449 sucursals de l’entitat bancària d’arreu de Catalunya.

Banco Santander ha endegat una recollida de joguines i aliments, que es destinaran a les persones usuàries de la Creu Roja a Catalunya. En el cas de les joguines, les donacions de la ciutadania es destinaran a la campanya que Creu Roja Joventut engega cada any per garantir que infants en situació de vulnerabilitat també tinguin un regal per al Dia de Reis. Pel que fa als aliments, es distribuiran a través dels diversos projectes d’acció humanitària que la Creu Roja està desenvolupant en aquests moments.

La iniciativa es perllongarà fins el 28 de desembre en 449 oficines de la xarxa comercial de Banco Santander d’arreu de Catalunya. De les 449 sucursals del Banco Santander que recullen aliments i joguines en cada demarcació, 334 corresponen a la demarcació de Barcelona, 41 a Tarragona, 37 a Lleida i 37 més a Girona.

En aquests punts, totes les persones que ho desitgin podran lliurar aliments i joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, que Creu Roja Joventut distribuirà posteriorment entre els infants de les famílies més desafavorides. Amb aquesta finalitat, s'ha habilitat a totes les oficines del banc un "corner solidari", on el personal laboral i la clientela podran dipositar les donacions.

La presentació d’aquesta iniciativa s’ha fet aquest dimecres, 12 de desembre, a Barcelona, a la seu central del Banc Santander a Catalunya. Per part de la Creu Roja, hi ha participat Josep Quitet, president provincial de l’entitat a Barcelona i Adolf Díaz, adjunt a coordinació de la institució en aquesta demarcació.

També hi ha assistit diversos directius del Banco de Santander com el director de la seu central de Catalunya, Jesus Rico; el director de Recuros Humans a Catalunya, Joan Parés, el director territorial del Banco Santander a Catalunya, Pablo Cigüela, la directora de Qualitat a Catalunya, Marga Martínez, la directora adjunta a Catalunya, Maria Ángeles López, la directora comercial, Clotilde Martínez i l'impulsor de Voluntariat a Catalunya, Juan Carlos Arroyo. A més, hi han assistit 3 membres del voluntariat corporatiu del Banco de Santander.

Per a aquelles persones que no puguin anar a una sucursal de Banco Santander a dipositar les joguines o els aliments o que, simplement, prefereixin col·laborar d'una manera diferent, hi ha la possibilitat de realitzar una aportació al compte de la Creu Roja d’aquesta entitat bancària: 0049-2482-61- 2414315498.

També es fa difusió de l’acció a través de les xarxes socials i Internet (Facebook, Twitter) amb l'objectiu de donar a conèixer la iniciativa i per tal d’aconseguir el suport del major nombre de persones possibles.

Més de 20.000 infants en situació vulnerable rebran joguines pel Dia de Reis

Per la seva banda, Creu Roja Joventut (CRJ) ja té preparades d’altres accions per tal d’aconseguir que als pobles i ciutats no hi hagi nens ni nenes que es quedin sense joguines. Com cada any, Creu Roja Joventut demana la col·laboració de tothom per tal d’aconsegui
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja