900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross in Lleida recognizes the work Health, Emergency and Relief volunteers
18-12-2012
Acte reconeixement voluntariat Lleida
Volunteers of the Red Cross in Lleida durin the homage
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
Durant l’acte, s’ha agraït la tasca de tot el voluntariat dels Serveis Preventius, dels Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) i dels membres de l'entitat que col·laboren amb el Banc de Sang.

La Creu Roja a Lleida ha reconegut la tasca que realitza a les persones que integren l'equip de voluntariat de Salut, Socors i Emergències, a les quals ha lliurat diversos obsequis aquest dissabte, 14 de desembre.

Durant l’acte, que ha tingut lloc a la seu de la Creu Roja a Lleida, s’ha agraït la tasca de tot el voluntariat dels Serveis Preventius, dels Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) i del que col·labora amb el Banc de Sang. A més, s’han lliurat premis a les persones que han dedicat més hores com a voluntaris.

El voluntariat de Salut, Socors i Emergències fa la cobertura sòcio-sanitària d'actes de risc previsible, com ara esdeveniments esportius, festius, socials, culturals, etc. Aquest àmbit és un dels de més llarga tradició a l’entitat i un dels camps d’actuació en què Creu Roja és més valorada i reconeguda per la ciutadania.

El voluntariat també col·labora en el Banc de Sang i, recentment, la institució ha començat a promoure accions per difondre els hàbits i els estils de vida més saludables entre el conjunt de la ciutadania i, sobretot entre els col·lectius més vulnerables, per tal de prevenir malalties i riscos sanitaris.

Els premis lliurats durant l’acte són gentilesa de dels restaurants Malena, Gastronomik 2.0 i Antoni Rúbies; dels cellers La Gravera, Castell del Remei, Clos Pons i Costers del Sió i de l’empresa d’esports d’aventura Roc Roi.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja