900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Lleida reconeix la tasca del voluntariat de Salut, Socors i Emergències
18-12-2012
Acte reconeixement voluntariat Lleida
Voluntaris de la Creu Roja a Lleida durant el reconeixement
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Durant l’acte, s’ha agraït la tasca de tot el voluntariat dels Serveis Preventius, dels Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) i dels membres de l'entitat que col·laboren amb el Banc de Sang.

La Creu Roja a Lleida ha reconegut la tasca que realitza a les persones que integren l'equip de voluntariat de Salut, Socors i Emergències, a les quals ha lliurat diversos obsequis aquest dissabte, 14 de desembre.

Durant l’acte, que ha tingut lloc a la seu de la Creu Roja a Lleida, s’ha agraït la tasca de tot el voluntariat dels Serveis Preventius, dels Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) i del que col·labora amb el Banc de Sang. A més, s’han lliurat premis a les persones que han dedicat més hores com a voluntaris.

El voluntariat de Salut, Socors i Emergències fa la cobertura sòcio-sanitària d'actes de risc previsible, com ara esdeveniments esportius, festius, socials, culturals, etc. Aquest àmbit és un dels de més llarga tradició a l’entitat i un dels camps d’actuació en què Creu Roja és més valorada i reconeguda per la ciutadania.

El voluntariat també col·labora en el Banc de Sang i, recentment, la institució ha començat a promoure accions per difondre els hàbits i els estils de vida més saludables entre el conjunt de la ciutadania i, sobretot entre els col·lectius més vulnerables, per tal de prevenir malalties i riscos sanitaris.

Els premis lliurats durant l’acte són gentilesa de dels restaurants Malena, Gastronomik 2.0 i Antoni Rúbies; dels cellers La Gravera, Castell del Remei, Clos Pons i Costers del Sió i de l’empresa d’esports d’aventura Roc Roi.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja