900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La campanya de joguines i els projectes d'ajuda alimentària de la Creu Roja reben el suport del Grup Seat
19-12-2012
SeatCreuRojahome
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El grup Seat ha organitzat punts de recollida de joguines i aliments en 3 centres productius de Catalunya (Martorell, Zona Franca i el Prat de Llobregat) i 1 de Madrid.

La corporació ha fet una donació econòmica addicional per a projectes de lluita contra la pobresa i ha difós la iniciativa entre els seus proveïdors.

La col·laboració entre la Creu Roja i Seat s’ha formalitzat en un acte celebrat a Martorell. Hi ha assistit la vicepresidenta estatal de la institució, Manuela Cabero, i el vicepresident de l’entitat a Catalunya, Josep Quitet.


La institució humanitària ha rebut el suport del Grup Seat tant per a la campanya de joguines, amb què Creu Roja Joventut vol garantir que infants en situació vulnerable també tinguin regal per al Dia de Reis, com per als seus projectes d'ajuda alimentària.

Sota el lema “Som SEAT, som solidaris”, aquesta iniciativa s’ha dut a terme entre les més de 14.000 persones que són membres de la plantilla de l'empresa durant una setmana. Concretament, s'han recollit més de 2.000 Kg d'aliments i 250 joguines noves i amb valor educatiu, que la corporació ha lliurat a la Creu Roja. La recollida s'ha realitzat als centres productius de SEAT a Martorell, Zona Franca, El Prat de Llobregat i Madrid.

Al centre productiu de Martorell, s'ha formalitzat aquest dimecres, 19 de desembre, la col·laboració entre el Grup Seat i la Creu Roja. L'acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta estatal de la Creu Roja, Manuela Cabero, i del vicepresident de l’entitat a Catalunya, Josep Quitet. També hi ha assistit el president de Seat, James Muir, així com el president i la coordinadora de l’assemblea del Baix Llobregat Nord, Santiago Sánchez Caballero i Isabel Canals.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració de voluntariat de la Creu Roja que, juntament amb el personal de la corporació, ha organitzat el dispositiu logístic de recollida. A més de les accions de recollida, el Grup SEAT també han convidat els seus proveïdors a sumar-se a aquesta acció solidària i ha aportat una donació econòmica addicional a la Creu Roja per donar suport al finançament de projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social.


Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja