900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Creu Roja Joventut demana 15.000 joguines, especialment per a menors de 3 i majors de 9 anys
24-12-2012
Joguines24desembre
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Dels 20.000 infants que s’espera atendre, encara no està coberta la necessitat de joguines per a les franges d’edat dels 0 a 3 anys i dels majors de 9 anys.

S’han habilitat 650 punts de recollida de joguina i s’ha superat el nombre d’empreses col·laboradores, amb prop de 200.


Després de tres setmanes del seu llançament, la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja Joventut ha recollit el 65% de les 45.000 joguines previstes que es destinaran a 20.000 infants en situació vulnerable de tot Catalunya.

Fins ara s’han recollit, fonamentalment, joguines destinades a la infància, que van dels 4 als 8 anys, com ara peluixos, jocs de taula, cotxes i nines. Això no obstant, les franges d’edat amb més necessitat de joguines i que tenen més descoberta la recollida a hores d’ara per aquest Dia de Reis, són la de nadons i infants menors de 3 anys i la de majors de 9 anys, que requereix una tipologia de joguina molt específica per a la seva edat, com ara llibres, estris escolars, jocs de coneixement i compartir.

Creu Roja Joventut preveu repartir joguines a prop de 20.000 infants en situació de vulnerabilitat per al proper Dia de Reis. Enmig del context de crisi econòmica, cada vegada són més els infants que necessiten aquest tipus d’ajuda i el nombre de beneficiaris previstos per a aquesta edició de la campanya de joguines supera en més del doble la xifra (amb el 131,62%) de fa 4 anys.

Les joguines es poden donar fins el 4 de gener de 2013 en qualsevol dels punts de recollida de Creu Roja Joventut, que es poden consultar al web de la campanya www.lajoguinaeducativa.com.

200 empreses col·laboradores

Quant a la col·laboració empresarial en la campanya, el nombre ha augmentat de les 167 empreses col·laboradores a les prop de les 200 en aquests moments. A destacar, per exemple, els 13 punts de recollida habilitats pels Hotels Ibis, els 36 als supermercats Caprabo (fins el 29 de desembre), les 449 oficines del Banco Santander (fins el 28 de desembre), o els 7 punts dels Hotels NH, a més d’una setantena més que han finalitzat o ho estant a punt.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja