900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Campanya de recollida de mantes i sacs de dormir per combatre el fred de la Creu Roja a Girona
11-01-2013
RecollidaMantes
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

El material recollit es repartirà entre les persones sense sostre i la gent que es troba en situació de greu vulnerabilitat.

La Creu Roja a Girona ha començat una campanya de recollida de material per a l’hivern. Concretament, l’assemblea local recull mantes, sacs de dormir i productes complementaris de cara a combatre el fred intens que arriba durant aquesta època de l’any. Els sacs i les mantes recollides seran posteriorment repartides pel servei d’atenció integral de persones sense sostre entre els seus usuaris i, de manera puntual, per la Unitat d’Emergències Socials, per fer front al fred de l’hivern.


La Unitat Mòbil d’Emergències Socials forma part del programa que atén a persones sense sostre, que s’ha implementat durant l’any 2012 a la demarcació de Girona. Aquesta unitat ha entrat en funcionament després que, durant els darrers 5 anys, s'hagi detectat un augment considerable de les persones que es troben en aquesta situació i una creixent heterogeïneitat dels seus perfils.  Aquesta detecció ha estat possible perquè, en els últims quatre anys, l’àmbit de socors de l’entitat ha realitzat sortides nocturnes amb aquesta finalitat.


L'objectiu de la campanya és cobrir amb aquests materials les necessitats bàsiques més immediates d’aquest col·lectiu, sense oblidar que el material és un mitjà d’aproximació a les persones sense sostre.  La Creu Roja també pretén detectar necessitats més complexes d'aquestes persones per tal de realitzar un acompanyament posterior a la xarxa d'assistència normalitzada, promovent així la seva inclusió social.


L’horari de recollida de materials és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El lliurament del material es pot fer a la seu d’activitats i serveis Emili Blanch, que té la Creu Roja a Girona, al carrer Bernat Boades 6 . Per qüestions logístiques, des de l’assemblea local es demana que només es faci donació del material indicat, recordant que altres tipus de complements de roba es poden portar als diferents punts de recollida que hi ha a la ciutat.


Per a més informació, podeu trucar al telèfon de la Creu Roja a Girona (972 21 64 00).


Informació Relacionada
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja