900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
El voluntariat de la Creu Roja participa a l'exhibició de cossos de seguretat i emergència de l'Estartit
30-01-2013
torroella_exhibició
Foto Xavier Alejo
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L'exhibició de cossos de seguretat i emergència de l'Estartit ha comptat amb la participació dels Mossos d'Esquadra, la policia local, la Guàrdia Civil, els Bombers, l'Associació de Defensa Fortestal (ADF), la Creu Roja, el SEM i l'Associació d'Ajuda en Carretera (DYA), entre altres.

La Creu Roja ha participat aquest diumenge, 27 de gener, en l’exhibició de cossos de seguretat i emergència de l’Estartit. En aquesta activitat, també hi han participat els Mossos d’Esquadra, la policia local, la Guàrdia Civil, Bombers, l'Associació de Defensa Forestal (ADF), la Creu Roja, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i l'Associació d'Ajuda en Carretera (DYA), entre altres. L’exhibició s'ha realitzat al Moll Central del Port de l'Estartit,

Aquest acte l'ha organitzat l’Associació Lúdicocultural Els Reis de l’Estartit, amb la col·laboració del Consell Municipal i l’Ajuntament d'aquesta localitat. També ha comptat amb la presència del delegat territorial d'Interior a Girona, Albert Ballesta, i les diferents autoritats locals i comandaments dels cossos participants.

Per part de la Creu Roja, ha participat en l'exhibició un equip de voluntariat d'una vintena de persones, procedents de les assemblees de Torroella de Montgrí, Llagostera-Cassà de la Selva i Girona. Concretament, han participat en el muntatge d’un hospital de campanya, així com amb una exposició on s'han mostrat els diferents materials que porten le ambulàncies, els nous maniquis de Reanimació Cardiorespiratòria (RCP) o la zona de dibuix per a la mainada.

Mitjançant l'exhibició, s'ha volgrat mostrar de forma pedagògica i divulgativa la tasca que realitzen els diferents cossos d'emergència al conjunt de la ciutadania. En aquest sentit, cal destacar que, per finalitzar l’acte, s'ha dut a terme un simulacre, que ha anat a càrrec dels Bombers de la Generalitat i el SEM.

A banda de les actuacions més relacionades amb les emergències, la Creu Roja a Torroella de Montgrí també ha volgut aprofitar aquest esdeveniment per mostar el projecte dels kits de suport social per a nadons, una de les principals actuacions de l'assemblea local per atendre les necessitats dels infants en situació de vulnerabilitat.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja