900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross and the Catalan Federation Democratic Union of Pensioners sign an agreement of collaboration for projects for elderly people
29-01-2013
ConveniPensionistes3 home
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
El conveni té com a objectiu trobar sinèrgies de treball per millorar les condicions de vida de les persones grans a Catalunya.

Han signat l'acord els presidents de la Creu Roja a Catalunya i de la Federació Catalana Unió Democràtica de Pensionistes, Josep Marquès i Ángel Marcos, respectivament. Per formalitzar l’acord, s’ha celebrat un acte, al qual hi ha assistit el vicepresident de la Creu Roja a Catalunya Antoni Aguilera.

La Creu Roja i la Federació Catalana Unió Democràtica de Pensionistes (FCUDP) han signat un acord per regular la col·laboració entre ambdues entitats i trobar sinèrgies de treball, amb l’objectiu de millorar el benestar de la gent gran amb programes d’acompanyament, suport i promoció de l’autonomia personal i de la defensa dels seu drets. L’acord ha estat signat pel president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès i pel president de la FCUDP, Angel Marcos Martin.

A l’acte de signatura del conveni també hi van participar per part de la Creu Roja, el vicepresident de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera i la directora del àmbit de Gent Gran i Atenció a la Dependència, Susana Roig.

En aquest acord, la Creu Roja es compromet a realitzar la difusió dels serveis i projectes d’interès per les entitats i associats que desenvolupa. Per la seva part, la Federació es compromet a facilitar canals de comunicació per fer arribar l’informació sobre la tasca que porta a terme la Creu Roja en aquest col·lectiu. Ambdues entitats també han acordat definir interlocutors en el territori per tal de facilitar la seva coordinació.

A més, aquestes entitats assumeixen el compromís de tenir-se respectivament en compte per facilitar la derivació de casos de persones grans en situació de vulnerabilitat. La Creu Roja també establirà els mecanismes necessaris per tal de fer extensives les seves campanyes de sensibilització a la FCUDP, així com d’informar de les xerrades i tallers que es realitzen dins els marc dels programes per la promoció de l’envelliment actiu en el territori.

Per últim, la Creu Roja i la FCUDP podran col·laborar en la promoció de captació de voluntaris entre les entitats i associats, i en la definició conjunta de possibles accions específiques de captació. Aquest compromís té la vigència d’un any i es prorrogarà automàticament per períodes anuals.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja