900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Lleida dedica una formació a l’ajuda dels col·lectius vulnerables
31-01-2013
foto comunicat lleida
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja a Lleida ha organitzat una formació sobre l’ajuda de col·lectius vulnerables, la qual es desenvoluparà els propers dies 18 de febrer i 4 de març a la seu de la institució humanitària. En concret, el curs, de 20 hores de durada, es farà dilluns i dimecres de les 17 a les 21 h.

El contingut del curs s’inicia amb una introducció sobre l’exclusió social i una definició dels col·lectius vulnerables. També es farà una iniciació a la legislació vigent sobre la matèria i una relació sobre les diferents ajudes existents per a persones en situació de risc. Per acabar, es durà a terme un treball pràctic de resolució de diferents casos relacionats amb la infància en risc; l'adolescència i les famílies i persones en risc d’exclusió social.

La matriculació del curs s’ha de formalitzar a la seu de la Creu Roja a Lleida, al carrer Henry Dunant, 1, amb horari de dilluns a dijous de 9.15 a 14 h i de 16 a 19 h i divendres de 9.15 a 14 hores. El telèfon d’informació és el 973 27 99 00 i el mail formacio-lleida@creuroja.org

Des de la seva creació, el Centre de Formació de la Creu Roja a Lleida s’ha consolidat com el departament encarregat de l’organització, gestió i coordinació de les activitats formatives de la institució humanitària a Lleida, tant en l’àmbit local com provincial.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja