902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Cruz Roja en Lleida conmemora su 140 aniversario en la tradicional cena solidaria del voluntariado
31-01-2013
Foto Sopar Solidari WEB
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
L’acte ha comptat amb l’assistència de prop d'un centenar de persones voluntàries de la institució humanitària.
 
La Creu Roja a Lleida ha celebrat el 140è aniversari de la seva constitució durant el tradicional sopar solidari del voluntariat. L’acte, organitzat des de fa 13 anys, ha comptat amb la presència de prop d'un centenar de membres del voluntariat de la institució humanitària.

El sopar solidari, que s'ha celebrat aquest divendres, 25 de gener, l'ha organitzat el propi voluntariat de l’assemblea local de Lleida amb suport tècnic. L'objectiu del sopar ha estat reconèixer el treball del voluntariat. A més, aquesta trobada commemorativa vol afavorir les relacions entre els membres del voluntariat, fomentar la participació i augmentar el sentiment de pertinença a la Creu Roja.

Aquest sopar s'ha duut a terme a la sala d’actes de la seu de la Creu Roja a Lleida i ha comptat amb menjar elaborat pel propi voluntariat de la institució humanitària. A més, la trobada commemorativa ha acollit l’actuació del grup musical “Això no toca” i ha comptat amb una sessió de discomòbil per a totes les persones assistents.

L’assemblea de la Creu Roja a Lleida es va constituir formalment el dia 23 de desembre de 1872.
Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja