900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross in Lleida celebrates his 140 anniversary in the traditional solidary dinner of the volunteering
31-01-2013
Foto Sopar Solidari WEB
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
L’acte ha comptat amb l’assistència de prop d'un centenar de persones voluntàries de la institució humanitària.
 
La Creu Roja a Lleida ha celebrat el 140è aniversari de la seva constitució durant el tradicional sopar solidari del voluntariat. L’acte, organitzat des de fa 13 anys, ha comptat amb la presència de prop d'un centenar de membres del voluntariat de la institució humanitària.

El sopar solidari, que s'ha celebrat aquest divendres, 25 de gener, l'ha organitzat el propi voluntariat de l’assemblea local de Lleida amb suport tècnic. L'objectiu del sopar ha estat reconèixer el treball del voluntariat. A més, aquesta trobada commemorativa vol afavorir les relacions entre els membres del voluntariat, fomentar la participació i augmentar el sentiment de pertinença a la Creu Roja.

Aquest sopar s'ha duut a terme a la sala d’actes de la seu de la Creu Roja a Lleida i ha comptat amb menjar elaborat pel propi voluntariat de la institució humanitària. A més, la trobada commemorativa ha acollit l’actuació del grup musical “Això no toca” i ha comptat amb una sessió de discomòbil per a totes les persones assistents.

L’assemblea de la Creu Roja a Lleida es va constituir formalment el dia 23 de desembre de 1872.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja