900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Lleida commemora el seu 140è aniversari amb el tradicional sopar solidari de voluntariat
31-01-2013
Foto Sopar Solidari WEB
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L’acte ha comptat amb l’assistència de prop d'un centenar de persones voluntàries de la institució humanitària.
 
La Creu Roja a Lleida ha celebrat el 140è aniversari de la seva constitució durant el tradicional sopar solidari del voluntariat. L’acte, organitzat des de fa 13 anys, ha comptat amb la presència de prop d'un centenar de membres del voluntariat de la institució humanitària.

El sopar solidari, que s'ha celebrat aquest divendres, 25 de gener, l'ha organitzat el propi voluntariat de l’assemblea local de Lleida amb suport tècnic. L'objectiu del sopar ha estat reconèixer el treball del voluntariat. A més, aquesta trobada commemorativa vol afavorir les relacions entre els membres del voluntariat, fomentar la participació i augmentar el sentiment de pertinença a la Creu Roja.

Aquest sopar s'ha duut a terme a la sala d’actes de la seu de la Creu Roja a Lleida i ha comptat amb menjar elaborat pel propi voluntariat de la institució humanitària. A més, la trobada commemorativa ha acollit l’actuació del grup musical “Això no toca” i ha comptat amb una sessió de discomòbil per a totes les persones assistents.

L’assemblea de la Creu Roja a Lleida es va constituir formalment el dia 23 de desembre de 1872.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja