900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Clausura de la campanya Zona Creu Roja a la demarcació de Barcelona
27-02-2013
FOTO AQUESTT
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Durant aquesta edició de la campanya, 833 persones s'han fet sòcies de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, on actualment l’entitat compta amb 133.975 associats.

Per primer cop, la campanya Zona Creu Roja ha vinculat la captació de socis a un projecte concret, les ajudes per a cobrir beques de menjador escolar. Arreu de Catalunya, aquest projecte ja arriba a 554 infants.

Arreu de l'Estat, Barcelona és la setena província on més socis s'han aconseguit durant la campanya Zona Creu Roja.

La Creu Roja ha celebrat aquest dilluns, 25 de febrer, la clausura de la campanya Zona Creu Roja de la demarcació de Barcelona, una iniciativa anual per promoure la captació de socis i sòcies entre l'entorn social de les persones que ja estan vinculades a la institució humanitària. En l'edició d'enguany, 833 persones s'han fet sòcies de la Creu Roja en aquesta demarcació, mentre que 173 han augmentat la seva quota, de manera que un total de 1.006 persones han augmentat les seves aportacions a la institució humanitària. Actualment, la Creu Roja compta amb un total de 133.975 socis i sòcies a la demarcació de Barcelona.

L'acte ha comptat amb la presència del president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, acompanyat pel coordinador i la secretària de la institució humanitària, Enric Morist i Carmen Rico, respectivament. També hi ha assistit la directora de Captació de Fons de la Creu Roja a Barcelona, Maria José Bonillo, així com representants de les diverses assemblees locals i comarcals de la Creu Roja.

Pels seus resultats a la campanya Zona Creu Roja, Barcelona se situa en la setena posició del rànquing de províncies de tot l'Estat. Dues assemblees de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona també s'han situat en segona i en tercera posició del rànquing d'oficines locals de tot l'Estat. La segona posició correspon a l'assemblea comarcal d’Esplugues de Llobregat-Sant Just Desvern i la tercera, al Berguedà.

En total, una desena d'assemblees locals i comarcals de la Creu Roja han superat en un 65% el total dels socis i sòcies captats a les seves assemblees locals mitjançant recursos propis, és a dir sense tenir en compte els associats que s'han aconseguit mitjançant canals de captació externs a l'oficina, com ara el telemàrqueting que es realitza de forma centralitzada des del Centre de Coordinació autonòmic de l'entitat o les altes a través d’Internet, entre d’altres.

A més del Berguedà i Esplugues de Llobregat-Sant Just Desvern, entre aquestes assemblees figuren les següents: Argentona-Dosrius-Òrrius, Mataró-Sant Andreu de Llavaneres, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Masnou-Alella-Teià, Vallirana, Sant Celoni i Baix Montseny i Caldes d’Estrac. Representants de totes aquestes assemblees han recollit un diploma de reconeixement de la mà dels responsables de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona.

També s'ha lliurat un diploma de reconeixement a tres assemblees més per haver dut a terme iniciatives de captació de socis durant la campanya Zona Creu Roja. Aquest és el cas de L'Hospitalet del Llobregat, que ha difós informació sobre com fer-se soci de la Creu Roja entre 1.000 membres de l’entitat local “Tres quarts x cinc quarts”; l’Alt Penedès, que ha proposat a les empreses del sector del cava que es facin sòcies de l'entitat enlloc de regalar productes a la Creu Roja per fer lots de Nadal com feien habitualment; i el Barcelonès Nord, que ha vinculat la captació de socis al projecte de la Creu Roja per ajudar a finançar les beques de menjador mitjançant el telemàrqueting amb voluntariat.

Captació de socis per al projecte de beques de menjador

La campanya Zona Creu Roja d’enguany és la primera que vincula la captació de socis a un projecte concret, les ajudes per cobrir la quota de menjador escolar d’infants en situació de vulnerabilitat. Concretament, més de la meitat de les quotes de cada nou soci es destinaran a aquest projecte, del qual ja es beneficien 554 infants arreu de Catalunya.

Us podeu descarregar les fotos del lliurament de diplomes a les diverses assemblees locals i comarcals clicant aquí.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja