900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Formació bàsica en Drets Humans i Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja
01-03-2013
Foto comunicat aquest
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La formació està dividida en dues sessions de 3 hores cadascuna, titulades “Els Drets Humans i la protecció de la dignitat humana” i “Fins i tot la guerra té límits!”.

La Creu Roja celebra el 19 i 21 de març la VII edició de la Formació Bàsica en Drets Humans i Dret Internacional Humanitari. El curs està organitzat pel Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari i consta de dues sessions, de 3 hores cadascuna, que tindran lloc entre les 18 i les 21 h

Aquest curs pretén ser una aproximació a aquestes dues temàtiques, fonamentals per a la Creu Roja, i esdevenir el punt de partida per formar part de la Xarxa de Promotors i Referents Locals/Comarcals en Principis i Valors humanitaris. En l’àmbit dels Drets Humans (DH) i el Dret Internacional Humanitari (DIH), promotors i referents juguen un paper molt important a les assemblees, ja que tenen la possibilitat de liderar i desenvolupar al món local projectes i activitats relacionats amb els DH, el DIH i els Principis Fonamentals de la institució.

La primera sessió (19 de març) porta per títol “Els Drets Humans i la protecció de la dignitat humana” i consta dels següents continguts: Els Drets Humans. Nocions bàsiques i fonaments, Els sistemes de protecció dels Drets Humans i els Drets Humans de proximitat en temps de crisi.

A la segona sessió (21 de març), titulada “Fins i tot la guerra té límits!”, s’analitzaran els següents temes: El Dret Internacional Humanitari. Nocions bàsiques i normes fonamentals i La realitat de la guerra i la resposta del dret.

Les inscripcions a la Formació Bàsica en DH i DIH restarà oberta fins el divendres 15 de març. Aquelles persones interessades podeu posar-vos en contacte amb el Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja a Catalunya, a través del correu electrònic agabarro@creuroja.org o el telèfon 934890161.

A través dels arxius adjunts, us podeu descarregar el cartell de la formació i la fitxa d’inscripció.
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja