900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross in Hospitalet collects the award of the Federation Coordinator of Andalusian Entities
05-03-2013
hospitalet premi aquest
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.

La Creu Roja a l’Hospitalet ha rebut el premi per la campanya “Aliments per a la Solidaritat”, que ha atès 6.000 demandes d’aliments a la ciutat durant el 2012.


La Presidenta de la Creu Roja a L’Hospitalet, Dolores Ruiz, ha recollit el passat 22 de febrer el premi a la Labor Social per la campanya “Aliments per a la Solidaritat”. Aquest premi, ha estat concedit per la Federació Coordinadora d’Entitats Andaluses a l’Hospitalet (FCEAH) com a reconeixement per l'ajut que la entitat humanitària proporciona a les famílies en situació de vulnerabilitat del municipi.


El Premi ha estat entregat a la Creu Roja per Antonio Reyes, President de FCEAH, i ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, i del regidor de Cultura, Jaume Graells.


L’entrega del premi ha tingut lloc durant la Inauguració de les Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia, celebrades el cap de setmana del 22 al 24 de febrer, al recinte firal de la Farga de l'Hospitalet. Durant aquests dos dies s’han recollit aliments per a la campanya solidària de la Creu Roja.


Amb el programa “Aliments per a la Solidaritat”, la Creu Roja a L’Hospitalet ha realitzat més de 6.000 entregues d’aliments durant l’any 2012, i enguany ha atès 905 demandes d’aliments. Hi participen activement 12 voluntaris i voluntàries, que han proporcionat productes de primera necessitat, com llet, arròs i pasta, a famílies en situació de pobresa o en risc d’exclusió social.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja