900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja renova el conveni amb Sorli Discau per la venda de butlletes del Sorteig d’Or
06-03-2013
foto campanya reotcada
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La campanya de venda de butlletes amb la cadena de supermercats Sorli Discau, es va tancar a Catalunya el 2012, amb una recaptació de 31.220 € (6.244 butlletes).

La Creu Roja a Catalunya, ha renovat un any més el conveni de col•laboració amb Sorli Discau per continuar venent butlletes del sorteig d’Or durant el 2013. La signatura del conveni, ha coincidit amb un acte de reconeixement a l’empresa que ha tingut lloc el dimarts 5 de març, a la seu central de Sorli Discau a Granollers - Montmeló.

L’acte d’agraïment pels sis anys de col•laboració entre la cadena de supermercats i la entitat humanitària, ha comptat amb la presència de Julio Santos-Olmo Barragán, director General de Sorli Discau, Anna Sorli, directora de Marketing i Carles Pérez, cap de CRM. Per part de la Creu Roja a Catalunya, hi han assistit el seu president, Josep Marquès, -qui ha fet entrega d’una litografia i del diploma acreditatiu a Sorli Discau com a empresa solidària-, acompanyat per la secretària autonòmica, Carmen Rico, i la directora del departament de Captació de Fons de la Creu Roja a Catalunya, María José Bonillo.

Més de 6.000 butlletes venudes el 2012

La campanya de venda de butlletes del Sorteig d’Or amb la cadena de supermercats Sorli Discau, es va tancar a Catalunya el 2012 amb 6.244 butlletes venudes i una recaptació de 31.220 €. Aquesta xifra, suposa un increment del 69% respecte el 2007 (data en que es va iniciar l’acord).

La venda de les butlletes del Sorteig d’Or, es fa directament des de la línia de caixes dels 100 establiments Sorli distribuïts per Catalunya, on s’ofereix als clients la possibilitat de col•laborar amb la Creu Roja per ajudar a l’entitat humanitària a finançar els seus projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja