900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
More than 170 people participate in the annual meeting of Red Cross Youth in Catalonia
23-04-2013
DICSAT2
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
El DICSAT ha comptat enguany amb la participació de 172 persones, procedents de 28 assemblees locals i comarcals d’arreu de Catalunya.

El coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, ha presentat el 4t estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat, “L’impacte de la crisi en la infància i l’entorn escolar”, durant la trobada.

La trobada anual de Creu Roja Joventut (CRJ) a Catalunya, el DICSAT, ha comptat enguany amb la participació de 172 persones, entre voluntariat, personal d’organització i de formació. La trobada, dirigides a voluntariat major d’edat, s’ha celebrat entre el 19 i el 21 d’abril a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell (Tarragona).

Durant el DICSAT 2013, s’han organitzat diferents tallers per tal que el voluntariat de CRJ tingui la formació adient per dur a terme una intervenció de qualitat en els diferents projectes i programes de l’organització juvenil. Concretament, s’han desenvolupat les formacions següents: Formació Bàsica de Joventut, Formació de Formadors i Formadores, Desenvolupament i Gestió Local, Drets Humans i la Proximitat, l’Èxit Escolar i la Joguina Educativa.

Per la seva relació amb les persones que atén l’organització juvenil, moltes d’elles infants i joves, la trobada també ha comptat amb la presentació del 4t estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja a Catalunya. El coordinador de l’entitat, Enric Morist, ha exposat els resultats d’aquest estudi, que analitza l’impacte de la crisi en la infància i l’entorn escolar.

Més enllà de la formació, el DICSAT també representa un espai d’intercanvi i de coneixement mutu entre el voluntariat i personal de CRJ d’arreu del territori català, ja que, en aquesta edició, hi ha participat persones de fins a 28 assemblees locals i comarcals diferents. Per això, durant el cap de setmana de la trobada, s’han organitzat diverses activitats nocturnes i de caràcter lúdic.

La trobada també ha comptat amb un espai en el qual s’ha constituït el nou consell autonòmic de Creu Roja Joventut a Catalunya, que estarà vigent fins a les pròximes eleccions generals de l’entitat de 2015. Tots els membres del consell autonòmic, juntament amb les direccions provincials de les quatre demarcacions i l’autonòmica , han assistit tant a la trobada i a la seva cloenda.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja