900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Més de 170 persones participen a la trobada anual de Creu Roja Joventut a Catalunya
23-04-2013
DICSAT2
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El DICSAT ha comptat enguany amb la participació de 172 persones, procedents de 28 assemblees locals i comarcals d’arreu de Catalunya.

El coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, ha presentat el 4t estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat, “L’impacte de la crisi en la infància i l’entorn escolar”, durant la trobada.

La trobada anual de Creu Roja Joventut (CRJ) a Catalunya, el DICSAT, ha comptat enguany amb la participació de 172 persones, entre voluntariat, personal d’organització i de formació. La trobada, dirigides a voluntariat major d’edat, s’ha celebrat entre el 19 i el 21 d’abril a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell (Tarragona).

Durant el DICSAT 2013, s’han organitzat diferents tallers per tal que el voluntariat de CRJ tingui la formació adient per dur a terme una intervenció de qualitat en els diferents projectes i programes de l’organització juvenil. Concretament, s’han desenvolupat les formacions següents: Formació Bàsica de Joventut, Formació de Formadors i Formadores, Desenvolupament i Gestió Local, Drets Humans i la Proximitat, l’Èxit Escolar i la Joguina Educativa.

Per la seva relació amb les persones que atén l’organització juvenil, moltes d’elles infants i joves, la trobada també ha comptat amb la presentació del 4t estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja a Catalunya. El coordinador de l’entitat, Enric Morist, ha exposat els resultats d’aquest estudi, que analitza l’impacte de la crisi en la infància i l’entorn escolar.

Més enllà de la formació, el DICSAT també representa un espai d’intercanvi i de coneixement mutu entre el voluntariat i personal de CRJ d’arreu del territori català, ja que, en aquesta edició, hi ha participat persones de fins a 28 assemblees locals i comarcals diferents. Per això, durant el cap de setmana de la trobada, s’han organitzat diverses activitats nocturnes i de caràcter lúdic.

La trobada també ha comptat amb un espai en el qual s’ha constituït el nou consell autonòmic de Creu Roja Joventut a Catalunya, que estarà vigent fins a les pròximes eleccions generals de l’entitat de 2015. Tots els membres del consell autonòmic, juntament amb les direccions provincials de les quatre demarcacions i l’autonòmica , han assistit tant a la trobada i a la seva cloenda.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja