900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Viatge solidari a Salamanca de representants de la Creu Roja a Argentona, El Masnou i Terrassa
25-04-2013
visita a salamanca retocada
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Les tres assemblees locals i comarcals han estat premiades amb aquest viatge solidari per assolir alguns dels reptes que s'havien marcat en la campanya de captació de socis Zona Creu Roja. 

 

Representants de les assemblees de la Creu Roja a Argentona-Dosrius-Orrius, El Masnou-Alella-Teià i Terrassa han visitat la ciutat de Salamanca durant el cap de setmana del 15 i 16 d’abril. Les tres assemblees han estat guardonades amb aquest viatge per haver assolit alguns dels reptes que s'havien marcat en la campanya de captació de socis Zona Creu Roja. Aquesta campanya es duu a terme arreu de l'Estat i té per objectiu promoure la captació de socis en l'entorn social i familiar de les persones que ja estan vinculades a l'entitat.   


Per part de les assemblees guardonades, han assistit a aquest viatge Pep Valentí (Argentona-Dosrius-Orrius), Anna Maria Masachs (El Masnou-Alella-Teià) i Daniel Soto (Terrassa). La delegació catalana ha visitat alguns centres de la ciutat on la Creu Roja desenvolupa projectes per atendre menors en situació de vulnerabilitat, com el Centre d’Educació Infantil o el Centre de Dia Infantil. Així mateix, han visitat el Centre Jove de la ciutat, que s'ocupa d'atendre i fer seguiment d’adolescents amb problemes per seguir adequadament els seus estudis. Així mateix, els representants catalans han visitat el Centre d’Estança Diürna per a Persones Grans i un Centre d'Emergència Social on s'aten persones sense llar.  


A més de conèixer aquests projectes, els representants de les tres assemblees catalanes també s'han reunit amb el president, el secretari i el coordinador provincials de la Creu Roja a Salamanca. També han visitat la seu de la institució humanitària en aquesta província.


Prop de 1.400 persones s'han fet sòcies o han augmentat les seves quotes


El viatge solidari és un dels guardons que la institució humanitària ha concedit a algunes de les assemblees locals i comarcals de la Creu Roja pels seus resultats a la setena edició de la campanya Zona Creu Roja. A Catalunya, la cloenda de la campanya, que s'ha desenvolupat entre finals de 2012 i principis de 2013, va tenir lloc el 12 de març. En aquesta edició, fins a 1.368 persones es van fer sòcies de la Creu Roja o van augmentat les seves aportacions arreu de Catalunya.


Dues assemblees de Catalunya van quedar entre les tres millors posicionades del rànquing estatal de la campanya. Es tracta de les assemblees d'Esplugues de Llobregat-Sant Just Desvern i El Berguedà, que van quedar en segona i tercera posició, respectivament, només per darrere de Lugo, que va obtenir la primera posició.Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja