900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Un centenar de responsables de la Creu Roja a Barcelona analitzen la situació actual i els reptes de futur humanitaris
29-04-2013
DSC_6540
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Els assistents han pogut visitar la nova Plataforma Logística Humanitària de la Creu Roja a Catalunya, situada a La Pobla de Claramunt (L’Anoia).


L’acció de la Creu Roja davant de la crisi, els Punts de Suport a les Famílies i el nou model d’organització tècnica de la Creu Roja han estat alguns dels principals temes de la trobada.


Ha presidit la jornada Josep Quitet, president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, acompanyat pel coordinador i la secretària provincials, Enric Morist i Carmen Rico. Josep Marquès, president de la Creu Roja a Catalunya, ha conclòs la trobada.


Hi han participat presidents locals i comarcals, coordinadors, membres de les unitats de gestió administrativa i directius tècnics de l’oficina provincial. 


Prop d’un centenar de persones han participat aquest cap de setmana, entre divendres 26 i dissabte 27 d’abril, a la Trobada de presidents/es i coordinadors/ores de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, que s’ha celebrat a l’Hotel Amèrica d’Igualada.


Durant aquesta trobada, s’ha analitzat la situació actual i els reptes de futur de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona. Aquest tema ha centrat la conferència amb què s’han obert les jornades, que ha anat a càrrec d’Enric Morist, Carmen Rico i Adolf Díaz - coordinador, secretària i coordinador adjunt de l’entitat-, així com els grups de treball posteriors.


El coordinador de l’entitat també ha presentat els Punts de Suport a les Famílies (PSF), nous espais des d’on la Creu Roja atén de forma integral les necessitats de les persones en situació de vulnerabilitat. Per la seva banda, la secretària i el coordinador adjunt de l’entitat han explicat el nou model d’organització tècnica de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona.


La trobada també ha comptat amb conferències de personalitats externes a la Creu Roja. Divendres, el motorista Isidre Esteve i Lídia Guerrero (de la Fundació Isidre Esteve) van pronunciar la conferència “No t’aturis Mai”. Dissabte, el Delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva, va dedicar una xerrada a les polítiques socials de proximitat.


Durant la jornada de dissabte, els assistents també han pogut conèixer les noves instal•lacions de la Plataforma Logística Humanitària de la Creu Roja. Des del nou espai, Josep Quitet, president provincial de la Creu Roja a Barcelona, ha repassat la situació actual i els reptes de l’entitat, mentre que el referent provincial d’Emergències – i responsable de la plataforma-, Jordi Morist, ha guiat els assistents. Els han acompanyat el president de la Creu Roja a l’Anoia, Xavier Botet, i el regidor de Serveis Socials d’Igualada, Joan Torras.


Després de la visita de la Plataforma Logística, s’ha celebrat la cloenda de la trobada, a la qual han assistit els presidents de la Creu Roja a Catalunya i a la demarcació de Barcelona, Josep Marquès i Josep Quitet, juntament amb el president de l’assemblea de l’Anoia, Xavier Botet, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.

 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja