900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a l'Alt Maresme promou el bon ús de les noves tecnologies entre els joves
28-05-2013
IMG-20130516-00340 (450x338)
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El voluntariat de l'assemblea de l'Alt Maresme ha dinamitzat 25 xerrades amb aquest objectiu, en què hi han participat 532 infants i joves d’entre 7 i 14 anys.

La Creu Roja a l’Alt Maresme ha dedicat un cicle de xerrades a fomentar el bon ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) entre infants i joves per prevenir possibles conductes de risc associades a Internet, les xarxes socials o altres TIC. En total, s'han realtizat 25 xerrades amb aquest objectiu entre els mesos de març, abril i maig.

Les xerrades s'han realitzat en 7 escoles de la comarca i hi han participat 532 nens i nenes d’entre 7 i 14 anys. Un equip de voluntariat, format per tres persones, ha estat l'encarregat de dinamitzar aquestes sessions per promoure un ús saludable de les TIC. 

Durant aquestes activitats, s'han explicat als participants tant els beneficis com els perjudicis que pot comportar l'ús d'Internet, el telèfon mòbil, els videojocs i les xarxes socials, entre d'altres tecnologies. A més, al final de cada xerrada, s'ha mostrat als joves un vídeo sobre un cas real que exemplifica les conseqüències negatives d'un mal ús de les xarxes socials. També s'ha repartit entre els participants un còmic dissenyat per Creu Roja Joventut que mostra visualment els perills d'un mal ús de les TIC.

Aquestes xerrades s'emmarquen en el conjunt d'actuacions de la Creu Roja relacionades amb la promoció i prevenció de la salut. Després de la bona acollida que ha tingut el cicle de xerrades d'enguany, diverses escoles també han sol·licitat que es realtizi aquesta activitat al seu centre durant el curs 2013-2014.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja