900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Celebració del 103è aniversari de la Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat
29-05-2013
foto (450x300)
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Durant la celebració, s'ha reconegut la tasca del voluntariat i els socis de l'assemblea local i s'ha lliurat la medalla de Plata de la Creu Roja a la ciutat de L’Hospitalet, en reconeixement al compromís solidari del municipi. 

Els presidents de la Creu Roja a Catalunya i a la demarcació de Barcelona, Josep Marquès i Josep Quitet, han acompanyat la presidenta de l'assemblea local, Dolores Ruiz. També hi han assistit presidents d'altres assemblees com Santiago Sánchez (Baix Llobregat Nord) i Consol Martínez (Cornellà).

La Creu Roja L’Hospitalet de Llobregat ha celebrat aquest diumenge, 26 de maig, el seu 103è aniversari. Per aquest motiu, l'assemblea local ha organitzat diverses activitats lúdiques, a més de reconèixer la tasca del voluntariat i socis de la Creu Roja i el compromís de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat amb la solidaritat.  

Durant els actes de celebració, s'ha lliurat la Medalla de Plata de la Creu Roja a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, un guardó que ha recollit l’alcaldessa Núria Marin. Així mateix, s'han reconegut la tasca de diverses persones que col·laboren voluntàriament en diversos projectes de la Creu Roja a L'Hospitalet, a més de la col·laboració dels socis i sòcies i d'altres persones i entitats que donen suport a la institució humanitària.  

Al llarg d'aquesta jornada festiva, l'assemblea també ha preparat una paella per compartir-la amb 218 dels assistents i s'ha bufat un pastís de forma simbòlica per part del voluntariat i els membres del comitè local. També s'ha cantat l’aniversari feliç, amb l’acompanyament de la Coral de Voluntariat de la Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat.

La celebració ha comptat amb amb la presència dels presidents de la Creu Roja a Catalunya i a la demarcació de Barcelona, Josep Marquès i Josep Quitet, respectivament. Per part de l'assemblea de L'Hospitalet, també hi ha assistit la seva presidenta, Dolores Ruiz, que ha estat acompanyada per presidents d'altres oficines locals i comarcals de la Creu Roja, entre elles la del Baix Llobregat Nord (Santiago Sánchez) i Cornellà (Consol Martinez).

Durant la jornada, també s'ha pogut veure un documental sobre la història de la Creu Roja i una exposició retrospectiva de fotografies i documents antics recuperats gràcies a l’aportació del voluntariat i del fons documental de l'assemblea local.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja