900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Recollits 13.000 kg d’aliments en una jornada solidària de Mataró
29-05-2013
DSCN0242 (450x338)
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
En una fira d'atraccions de Mataró, els assistents han pogut bescanviar cada quilo o litre d'aliments donat per un tiquet.

Durant la Fira d’Atraccions de Mataró, s'ha celebrat una iniciativa solidària i innovadora de recapte d’aliments en benefici de la Creu Roja i Càritas a Mataró. El recapte, celebrat aquest dilluns 27 de maig, ha finalitzat amb 13.000 kg d'aliments recollits, que es repartiran entre persones en situació de vulnerabilitat del municipi. 

Al llarg d'aquesta jornada solidària, totes les persones interessades han pogut bescanviar cada quilo o litre d'aliments per un tiquet de la fira d'atraccions. Entre els aliments lliurats per la ciutadania, hi figuren sobret llet, galetes, oli, arròs i llegum, productes que ara la Creu Roja i Càritas es dividiran a parts igual per atendre les persones en situació vulnerable.

La fira, que enguany ha ampliat la seva durada un dia més de l’habitual, ha obert aquest dilluns a la tarda, únicament per a les persones que han bescanviat aliments per tiquets. La proposta va sorgir del gremi de firaires de la província de Barcelona i va ser promoguda per l’Ajuntament de Mataró i les dues entitats. La bona acollida d'aquesta iniciativa fa preveure que es pugui repetir en properes edicions. aliments per a persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja