900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Jornada de la Cruz Roja sobre enfermedades psiquiátricas y personas mayores en Girona
27-05-2013
IMG_3705
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
La Creu Roja a Girona ha acollit aquest dissabte, 25 de maig, una jornada sobre les malalties psiquiàtriques i la gent gran, que ha anat a càrrec dels membres de l’ERIE d'Intervenció Psicosocial.

S'ha comptat amb la intervenció de la metgessa Esther Celda, el psiquiatre Rafael Malagón i l’assistent social Maria Rosa Garcia.


La Creu Roja a Girona ha acollit aquest dissabte, 25 de maig, una jornada sobre les malalties psiquiàtriques i la gent gran, que ha anat a càrrec dels membres de l’ERIE d'Intervenció Psicosocial.

Amb aquesta sessió formativa, s’ha volgut crear un espai de reflexió i debat on voluntariat de l’ERIE d'Intervenció Psicosocial de Creu Roja i una trentena de persones voluntàries i tècniques de l'àmbit de Gent Gran i Atenció a la Dependència han pogut preguntar i conèixer més a fons com intervenir davant d'aquest col·lectiu.

En la primera ponència, titulada "L'ancià sa i amb demència", s’ha explicat la fisiologia dels aparells més significatius i els canvis degeneratius ocasionats per l'edat, especialment a les articulacions i el cervell. També s’ha exposat quina és la implicació d'aquests canvis per a la salut, sobretot des d'un punt vista cognitiu, i com afecten el comportament de les persones malaltes en situacions d'estrés o emergència.

D'altra banda, en la segona ponència, s'ha aprofundit en d'altres aspectes sobre la incidència de les malalties psiquiàtriques en la gent gran. S'han explicat quins fàrmarcs existeixen per tractar-les, així com els seus beneficis i efectes adversos. A més, s'ha explicat la tasca que la Llar Residència de la Xarxa de Salut Mental desenvolupa amb les persones amb malalties psiquiàtriques i com treballen amb aquest col·lectiu.
Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja