900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross remembers you some councils to enjoy the “revetlla” of San Juan with caution
20-06-2013
Revetllainterior
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
En motiu de la revetlla de Sant Joan, que se celebra la nit del proper diumenge 23 de juny, la Creu Roja us vol recordar alguns consells per gaudir d’aquesta festa amb precaució.

Pel que fa als petards, assegureu-vos de comprar-los en un establiment autoritzat i no els guardeu a les butxaques. A més, s’han de llegir les instruccions de cada producte pirotècnic. D’altra banda, a l’hora d’encendre’ls, no subjecteu els petards amb les mans ni els poseu a prop de la cara o el cos. També cal que tingueu mitjans segurs per encendre els petards i no llançar-los mai contra ningú.

En quant a les fogueres, necessiteu un permís especial per fer-les. No feu servir gasolina o qualsevol líquid inflamable per encendre la foguera i no permeteu que ningú salti sobre les brases. Si fa molt vent, no és recomanable fer fogueres.
La Creu Roja, juntament amb la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, col·laboren en diferents campanyes de sensibilització per prevenir conductes de risc entre la població. Entre elles, està la campanya “Revetlles amb precaució”, amb què es transmeten consells com aquests per a la celebració del proper 23 de diumenge al vespre.

Per consultar més consells, podeu fer clic aquí.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja