900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja dóna suport a les persones afectades per l’incendi de Vallirana
29-07-2013
Incendi Vallirana
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja ha atès prop de 15 persones desallotjades en una escola de Vallirana habilitada com a albergs.

La Creu Roja està donant suport a les persones afectades per l’incendi que es va declarar ahir diumenge, 28 de juliol, al municipi de Vallirana. La institució humanitària ha atès i ha proporcionat avituallament a 15 persones desallotjades de casa seva a causa del foc a l’escola Ginestar del municipi. Actualment, aquestes persones ja han pogut retornar a les seves llars.

En aquest dispositiu, hi ha participat una trentena de membres i voluntaris de la Creu Roja. També s’ha comptat amb 3 ambulàncies i 4 vehicles de suport. L’assemblea de la Creu Roja al Baix Llobregat Centre, dins de l’àmbit d’actuació de la qual està el municipi de Vallirana, ha estat l’encarregada d’aquest operatiu d’emergència. També hi ha participat les assemblees de Sant Joan Despí i Cornellà i s’ha mantingut en pre-alerta la del Baix Llobregat Nord. Des de la Plataforma Humanitària de la Creu Roja a Catalunya, situada a la comarca de l’Anoia, també s’han traslladat recursos de socors i emergències fins al lloc dels fets.
D’aquesta manera, la Creu Roja ha col·laborat amb la resta de cossos d’emergència que han actuat davant de l’incendi de Vallirana, entre ells els Bombers, els Mossos d’Esquadra o el personal de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

La Creu Roja mantindrà fins demà dimarts la seva presència a l’escola habilitada com a alberg, per si hi hagués més desallotjaments. També seguirà comptant amb una ambulància al lloc dels fets per si algú requerís assistència sociosanitària.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja