902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Two citizens of the Prat support the Red Cross doing the Way of Santiago in bicycle
30-07-2013
CamíSantiago
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
Mentre duri el seu recorregut, es recolliran fons per a un projecte d’atenció a la infància de la Creu Roja al Prat a través del web de crowdfunding www.migranodearena.org.

Dos ciutadans del Prat de Llobregat han decidit emprendre el Camí de Santiago del Nord en bicicleta en solidaritat amb els programes d’atenció a la infància de la Creu Roja. Els dos promotors de la iniciativa, Valeria Romanelli i Sergio Pineda, han batejat aquesta iniciativa amb el nom “Ayuda a piñón”.

El seu trajecte comença avui, dimarts 30 de juliol, a Irún i finalitzarà el 21 d’agost a Santiago de Compostela. Mentre duri el seu recorregut en bicicleta - d’un total de 864,3 km - totes les persones interessades podran donar fons per a un projecte d’atenció a la infància de la Creu Roja al Prat mitjançant la plataforma de crowdfunding www.migranodearena.org.
Els fons recollits es destinaran a la compra de kits d’higiene infantil, que es distribuiran entre famílies en situació de vulnerabilitat.

El nom de totes les persones que col·laborin amb aquesta iniciativa, fent les seves aportacions econòmiques, figurarà al blog que han obert els impulsors d’aquesta activitat (http://ayudaapinon.blogspot.com.es), tret que vulguin restar en l’anonimat. A més, quan realitzin la seva donació, rebran una postal des del lloc on es trobin els promotors de la iniciativa en aquell moment (sempre que donin 5 euros o més).

La Creu Roja, així com diversos mitjans de comunicació del Prat de Llobregat, col·laboraran en la difusió d’aquesta acció solidària.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja