900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Dos ciutadans del Prat se solidaritzen amb la Creu Roja fent el Camí de Santiago en bicicleta
30-07-2013
CamíSantiago
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Mentre duri el seu recorregut, es recolliran fons per a un projecte d’atenció a la infància de la Creu Roja al Prat a través del web de crowdfunding www.migranodearena.org.

Dos ciutadans del Prat de Llobregat han decidit emprendre el Camí de Santiago del Nord en bicicleta en solidaritat amb els programes d’atenció a la infància de la Creu Roja. Els dos promotors de la iniciativa, Valeria Romanelli i Sergio Pineda, han batejat aquesta iniciativa amb el nom “Ayuda a piñón”.

El seu trajecte comença avui, dimarts 30 de juliol, a Irún i finalitzarà el 21 d’agost a Santiago de Compostela. Mentre duri el seu recorregut en bicicleta - d’un total de 864,3 km - totes les persones interessades podran donar fons per a un projecte d’atenció a la infància de la Creu Roja al Prat mitjançant la plataforma de crowdfunding www.migranodearena.org.
Els fons recollits es destinaran a la compra de kits d’higiene infantil, que es distribuiran entre famílies en situació de vulnerabilitat.

El nom de totes les persones que col·laborin amb aquesta iniciativa, fent les seves aportacions econòmiques, figurarà al blog que han obert els impulsors d’aquesta activitat (http://ayudaapinon.blogspot.com.es), tret que vulguin restar en l’anonimat. A més, quan realitzin la seva donació, rebran una postal des del lloc on es trobin els promotors de la iniciativa en aquell moment (sempre que donin 5 euros o més).

La Creu Roja, així com diversos mitjans de comunicació del Prat de Llobregat, col·laboraran en la difusió d’aquesta acció solidària.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja