900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Els projectes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja reben el suport d’Unilever
07-08-2013
Arxiuunilever
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Unilever ha destinat més de 31.000 euros a projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social, a més de donar productes bàsics a l’entitat, entre d’altres col·laboracions.

La Creu Roja a Catalunya ha rebut el suport de l’empresa Unilever per a diversos projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social, molts dels quals adreçats a la infància en situació de vulnerabilitat.

Concretament, Unilever ha aportat més de 4.000 euros per al projecte de beques de menjador de la Creu Roja - amb què l’entitat ajuda a pagar la quota del menjador escolar d’infants en risc. Els fons destinats a aquest projecte procedeixen de la recaptació de la botiga per a empleats d’Unilever.

D’altra banda, l’empresa ha aportat 2.000 euros per a la campanya d’estiu d’alimentació infantil, amb què l’entitat està garantint que els menors que ja han rebut beques de menjador durant el curs escolar puguin seguir menjant de forma saludable durant aquesta època de l’any. En aquest cas, els fons es van recollir en un mercat solidari de productes d’Unilever adreçat al personal de la companyia.

A més, des de mitjans de 2012 fins a l’actualitat, l’empresa està donant cada mes entre 2.000 i 3.000 Kg de productes de primera necessitat a l’assemblea de la Creu Roja a Viladecans-El Prat, que l’entitat distribueix entre els col·lectius socials més vulnerables. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte d’ajuda local “Unilever comparte”.

D’altra banda, l’empresa està promovent la solidaritat entre els seus clients. Concretament, ha destinat 25.000 euros, procedents dels guanys de la venda de sabó Dove (una de les marques de la companyia), a projectes de suport a les famílies en dificultat social. La campanya, que es va dur a terme entre el 20 i el 26 de juny d’aquest any, s’ha realitzat a les botigues “Ahorramas” d’Unilever i s’emmarca en la campanya estatal de la Creu Roja “Ara més que mai”, amb què la institució humanitària està recollint fons per als projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social arreu de l’Estat.

Així mateix, cal destacar que Unilever ha col·laborat amb la campanya del Sorteig d’Or 2013 de la Creu Roja, promovent-ne la venda de butlletes entre el seu personal.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja