900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Més de 50 membres de la Creu Roja garantiran l’assistència sanitària durant les Festes de Gràcia
14-08-2013
ArxiupreventiuGràcia
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja garantirà l’assistència sanitària en 7 activitats lúdiques i culturals de les Festes de Gràcia del 15 al 21 d’agost.

Durant les Festes de Gràcia, que tindran lloc del dijous 15 al dimecres 21 d’agost, la Creu Roja s’ocuparà de garantir l’assistència sanitària de les diverses activitats lúdiques i culturals que tindran lloc al barri. L’assemblea local de la Creu Roja a Barcelona destinarà un dispositiu de més de 50 membres a donarà cobertura sanitària a les festes.

Aquest dispositiu de la Creu Roja estarà format per un equip de voluntariat de 18 membres - tots ells socorristes - , 10 tècnics de transport sanitari, 9 professionals de la infermeria i 2 de la medicina, 12 conductors d’ambulància i 3 caps d’instal·lació (que coordinaran el dispositiu de la Creu Roja). El personal de l’entitat comptarà amb 10 ambulàncies i 2 vehicles logístics.

Amb aquests recursos, la Creu Roja organitzarà 7 serveis preventius per garantir l’assistència sanitària de les persones que assisteixin tant a activitats diürnes com nocturnes de les Festes de Gràcia, trobades culturals, espectacles de castellers o correfocs.

Participació a la Fira de la Solidaritat

A més de garantir l’assistència sanitària durant les festes, la Creu Roja estarà present a la Fira de la Solidaritat, que tindrà lloc a la Plaça de la Revolució del barri de Gràcia. En el marc d’aquesta fira, s’organitzen activitats per difondre la tasca de diverses entitats socials i ONG, a més de diverses activitats infantils i lúdiques per ajudar a difondre el valor de la solidaritat, com ara la narració de contes. També es desenvoluparan activitats esportives i musicals.

En el marc de la Fira de la Solidaritat, la Creu Roja col·laborarà en l’organització i dinamització de jocs esportius les tardes del dijous 15 i del divendres 16 d’agost, entre les 17 i les 20 h. Divendres, a més de dinamitzar els jocs esportius, el voluntariat de la Creu Roja també col·laborarà amb una ludoteca organitzada per la Generalitat de Catalunya. Dues persones voluntàries de l’entitat estaran a la Plaça de la Revolució cadascuna d’aquestes dues tardes.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja