900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
San Miguel “0,0” will give 50 euros to the Red Cross by each point of the Spanish team to the Eurobasket
19-08-2013
Mecomprometo
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
San Miguel “0,0” donarà 50 euros a la Creu Roja per cada punt de l’equip espanyol a l’Eurobasket

A través de les xarxes socials, la ciutadania podrà votar a quin dels 3 projectes següents es destinen la majoria dels fons recollits: un programa d’ocupació, un de distribució d’aliments i un de suport a famílies afectades per la crisi.


A més d’aportar fons per cada punt de la selecció espanyola, San Miguel aporta 10.000 addicionals quan l’equip assoleixi reptes puntuals (marcar un cert nombre de triples, fer un determinat nombre d’assistències, etc).

La Creu Roja, San Miguel ““0,0”” i la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) impulsen conjuntament una iniciativa solidària vinculada a l’Eurobasket, que se celebrarà a Eslovènia del 4 al 22 de setembre. San Miguel aportarà 50 euros a projectes solidaris de la Creu Roja per cada punt que faci la selecció espanyola durant aquesta competició.

A més, San Miguel “0,0” aportarà 10.000 euros addicionals a la Creu Roja si l’equip aconsegueix reptes puntuals, com ara marcar un cert nombre de triples o assolir una determinada xifra d’assistències. Però, independentment del resultat final (tant pel que als punts marcats com als reptes assolits), San Miguel “0,0” donarà a la Creu Roja un mínim de 40.000 euros i un màxim de 100.000 euros.

La ciutadania també es podrà involucrar en aquesta iniciativa solidària. A través de les xarxes socials, podrà decidir a quin dels tres projectes següents de la Creu Roja es destinen la major part dels fons recollits: un programa d’inserció laboral, un de distribució d’aliments i un de suport a famílies afectades per la crisi econòmica. A l’opció més votada, es destinaran el 70% dels fons recaptats, mentre que el 30% restant es distribuirà a parts iguals entre els altres dos projectes.

A més, entre totes les persones que participin en aquesta iniciativa, se sortejarà un viatge a Eslovènia per a 4 persones per assistir a les semifinals i a la final de l’Eurobàsquet.

Col·laboració de persones rellevants del món del bàsquet

Cadascun d’aquests tres projectes estarà patrocinat por una persona rellevant del món del bàsquet. Concretament, les persones que han apadrinat aquests tres projectes són Juan Antonio Orenga (seleccionador estatal), Jorge Garbajosa (ex-jugador de bàsquet) i José Luís Sáez (president de la FEB)

La campanya també compta amb la col·laboració dels germans Gasol (Pau Gasol i Marc Gasol), que difondran missatges sobre aquesta iniciativa solidària a través de Facebook i Twitter. El hashtag d’aquesta campanya és #Mecomprometo.

Aquesta iniciativa solidària s’emmarca en la campanya “Ara més que mai” de la Creu Roja, una crida estatal de recollida de fons per a finançar projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social. Així mateix, forma part de la campanya “Ciudadano 0,0” de San Miguel, una iniciativa per promoure entre la ciutadania actituds saludables i responsables amb l’entorn social i mediambiental.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja