900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja rebrà el 5% de la recaptació de la Fira de Tàrrega i el destinarà a ajut alimentari
29-08-2013
Fira de Tàrrega
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L’assemblea comarcal de la Creu Roja a l’Urgell distribuirà els aliments entre persones en situación de vulnerabilitat.

La Fira de Tàrrega destinarà enguany per primera vegada el 5% de la seva recaptació de taquilla dels seus espectacles a l’adquisició de productes per al Magatzem d’Aliments Solidaris del municipi, els quals distribueix Creu Roja a l’Urgell.

El certamen internacional d’arts escèniques, que tindrà lloc a Tàrrega del 5 al 8 de setembre, vol donar suport així a les famílies més vulnerables i que pateixen una situació econòmica precària, i ho fa mitjançant el banc d’aliments que gestionen conjuntament el consistori i els Serveis Socials d’Atenció Primària (SSAP) amb la col·laboració de Creu Roja a l’Urgell.

En aquest sentit, durant la segona quinzena de setembre FiraTàrrega adquirirà amb els ingressos del 5% de la taquilla lots de productes com oli, formatge i llet, o sigui els comestibles més escassos dels que aporten els excedents de la Unió Europea i que són de primera necessitat.

Solidaritat i compromís

El gerent de FiraTàrrega, Oriol Martí, ha manifestat que amb aquesta acció el certamen guanya un vessant solidari i de compromís amb la societat. A la vegada, ha afegit Martí, FiraTàrrega contribueix a divulgar la tasca dels bancs d’aliments del país i a conscienciar la ciutadania. Per la seva part, la regidora d’Acció Social, Josefina Bernades, ha agraït aquest gest de col·laboració des de l’àmbit cultural amb els més desfavorits. El Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega atén una mitjana de 130 famílies cada mes, xifra que suposa un total de 520 beneficiaris. A banda d’aliments, també es lliuren articles d’higiene personal i neteja com bolquers, colònia, gel de bany o sabó. El Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega està ubicat en un local de propietat municipal al carrer dels Bombers.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja