900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Recollida de material escolar de la Creu Roja a Manresa
17-09-2013
ArxiucomunicatManresa
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja a Manresa està realitzant una campanya de recollida de material escolar, que s’allargarà fins a finals de setembre. En aquesta recollida, que es va iniciar el 19 d’agost i finalitzarà el 30 de setembre, també hi participen les llibreries Rubiralta, Abacus i Roca, els establiments Mil Coses de Manresa i diversos comerços del municipi de Sant Joan de Vilatorrada.

A tots els establiments col·laboradors, es pot trobar un cartell de la campanya de recollida de material escolar i un espai on dipositar-lo. Cal recordar que és molt important que els infants tinguin l'equipament necessari per anar a l'escola i que, amb la implicació de la ciutadania, es pugui aconseguir un bon fons de material per cobrir les necessitats dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Aquesta recollida de material s’afegeix a la campanya "Tornada a l’Escola Solidària”, que la Creu Roja i Carrefour desenvolupen anualment arreu de l’Estat per pal·liar l’impacte econòmic que suposa l’inici del curs entre les famílies en situació de vulnerabilitat. Aquesta campanya, que ha consistit en la recollida de material escolar en establiments de Carrefour, s’ha realitzat del 6 al 7 de setembre. A la comarca del Bages, dos establiments de Carrefour (a Manresa i Sant Fruitós de Bages) es van sumar a aquesta campanya.

El 2012, la Creu Roja a Manresa va distribuir material escolar entre 125 infants en situació de vulnerabilitat i enguany es preveu que aquesta xifra pugui augmentar.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja