900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja rep més de 65.000 euros en material escolar de Carrefour i els seus clients, un 66% més que fa un any
26-09-2013
TornadaEscolaSolidària
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Durant la campanya, s’ha recollit material escolar en 24 establiments de Carrefour d’arreu de Catalunya. A més, Carrefour ha fet una aportació econòmica addicional.

La Creu Roja a Catalunya ha rebut un total de 65.319,3 euros en material escolar per part de Carrefour i els seus clients, com a resultat de la cinquena edició de la campanya “Tornada a l’Escola Solidària”. Això suposa un increment del 66% respecte als 39.356 euros que es van recaptar en l’edició anterior.

La campanya s’ha celebrat entre el 6 i el 7 de setembre en 24 hipermercats de Carrefour d’arreu de Catalunya i en 168 de tot l’Estat. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que la Creu Roja organitza conjuntament amb la Fundació Solidaritat Carrefour, és reduir l'impacte que suposa l'adquisició de material escolar a l'inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics.

Per això, als supermercats de Carrefour, s’ha recollit el material escolar donat pels clients, que es repartirà a infants en situació de vulnerabilitat d’ara en endavant. A més, Carrefour ha fet una aportació econòmica addicional a la Creu Roja per adquirir més material escolar. Concretament, els clients han donat material escolar per valor de 41.516,49 euros i Carrefour ha aportat 17.280 euros addicionals.

Arreu de Catalunya, un equip de la Creu Roja d’un centenar de places voluntàries ha atès la ciutadania que s'ha apropat a les taules instal·lades als centres de Carrefour (detallats al final del comunicat) i han recollit el material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc.) que han donat les persones que col·laboren en la campanya. A tot l’Estat, hi han participat més de 2.000 persones voluntàries.

Llistat de centres de Carrefour on s’ha realitzat la campanya “Tornada a l’Escola Solidària” a Catalunya

Badalona
Barberà del Vallès
Cabrera de Mar
Centre comercial Glòries (Barcelona)
El Prat de Llobregat
Gavà
Girona
Gran Via L’Hospitalet de Llobregat
Granollers
Igualada 1
Amposta
La Maquinista (Barcelona)
Lleida
Manresa
Martorell
Nou Centre (Figueres)
Olèrdola
Olot
Reus
Sant Fruitós de Bages
Santa Susanna
Tarragona
Vallès
Vic
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja