902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Prop de 500 persones participen en una jornada lúdica i de sensibilització sobre Drets Humans a Argentona
03-10-2013
DretsHumansArgentona
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
La ciutadania ha pogut jugar al “Ciutat 10”, un joc per sensibilitzar sobre els Drets Humans a les ciutats, i s’ha celebrat un espectacle de “Titelles per la Pau”, entre d’altres activitats.

En les activitats de sensibilització, hi han participat 20 voluntaris. També hi ha assistit el president i el coordinador de l’assemblea local, Josep Valenti i Toni Majó, i el director del Gabinet de Drets Humans i Centre de DIH, Manel Górriz.

L’assemblea d’Argentona - Dosrius - Òrrius ha organitzat una jornada lúdica per a tota la ciutadania, que ha constat d’una caminada i un castell inflable, així com de diverses activitats de sensibilització sobre Drets Humans. La jornada, a la qual han assistit prop de 500 persones, ha tingut lloc aquest diumenge, 22 de setembre.

Pel que fa a les activitats de sensibilització, la ciutadania ha pogut jugar al “Ciutat 10. El joc dels Drets Humans a la ciutat” . Aquest joc - dissenyat pel Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja a Catalunya- pretén
donar a conèixer els principis que constitueixen la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans (DH) a la ciutat, així com fomentar la reflexió i el coneixement d’aquelles accions i recursos que poden portar a terme els municipis per garantir els DH de la ciutadania. En aquesta ocasió, ha estat el voluntariat de l’assemblea local qui ha dinamitzat les partides del “Ciutat 10”, joc que han complementat amb material de sensibilització propi.

D’altra banda, s’ha celebrat un espectacle de ”Titelles per la Pau” per donar a conèixer la tasca i els principis de la institució humanitària als més petits. Aquest projecte és un recurs lúdic amb què compta la Creu Roja per fer difusió dels Drets Humans i els principis i valors humanitaris promoguts per la institució humanitària a través de tots els seus programes i projectes.

Les activitats de sensibilització ha comptat amb la participació de prop de 200 persones i un equip de voluntariat de 20 membres de la institució humanitària. També s’ha comptat amb la presència del president i el coordinador local de la Creu Roja a Argentona – Dosrius – Òrrius, Josep Valenti i Toni Majó, respectivament. A més, hi ha assistit el director del Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja a Catalunya, Manel Górriz.
Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja