900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
L’Obra Social “la Caixa” impulsa la Recollida d’Aliments per a la Infància a favor de les famílies amb fills ateses per la Creu Roja
24-10-2013
laCaixaCreuRojaok
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Fins el 15 de novembre, es poden fer donacions econòmiques per als projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja, a través de diversos canals electrònics habilitats per “la Caixa”.

Els empleats de “la Caixa” també poden col·laborar fins el 25 d’octubre, mitjançant els 300 punts presencials de recollida d’aliments.

L’objectiu és reunir la suma de 490.000 kilograms d’aliments.


El director general de l’Obra Social “la Caixa”, Jaume Lanaspa; el coordinador estatal de la Creu Roja, Antoni Bruel; el director de l’Àrea Social de l’Obra Social “la Caixa”, Marc Simón; i el subdirector estatal del Departament d’Inclusió Social de la Creu Roja, José Javier Sánchez, han presentat al CaixaForum Madrid la campanya “Recollida d’Aliments per a la Infància”. L’objectiu és reunir 490.000 kg d’aliments destinats a les famílies amb fills en risc d’exclusió social ateses per la Creu Roja.

L’any 2012, la Creu Roja va atendre prop de 90.000 infants en situació vulnerable arreu de Catalunya. Els infants representen prop d’un terç de les 268.974 persones que la Creu Roja a Catalunya va atendre en projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social durant el darrer any.

Mitjançant la nova campanya de l’Obra Social “la Caixa”, empleats i clients de l’entitat financera poden fer donacions d’aliments que aniran destinades a famílies amb fills en risc o situació d’exclusió social. Durant aquesta campanya, es prioritzaran els productes alimentaris necessaris per a un bon esmorzar o berenar dels infants: cereals, galetes, farinetes i sucs de fruita. Això no obstant, no deixa de ser essencial l’aportació d’aliments bàsics d’alt valor nutritiu, com ara arròs, pasta, llegums secs, oli i conserves.

El voluntariat, els empleats i els clients de “la Caixa” són els tres pilars d’aquesta campanya. Fins el 25 d’octubre, els empleats poden aportar ajudes alimentàries als 300 punts de recollida. En paral·lel, i fins el 15 de novembre, l’Obra Social “la Caixa” posa a disposició de clients i empleats tots els seus caixers automàtics i canals electrònics per fer donacions econòmiques. Entre ells figuren el web de microdonatius de “la Caixa” (www.lacaixa.es/microdonatius), el portal de “la Caixa” (www.lacaixa.es); Línia Oberta; CaixaMòbil i el bescanvi de Punts Estrella. També poden enviar un SMS amb la paraula KILO al 28029.

En acabar el període de la recol·lecta, més de 3.700 voluntaris de “la Caixa” seran els encarregats de seleccionar i traslladar les caixes d’aliments als seus punts de destí. L’Obra Social ”la Caixa” va apostar pel voluntariat corporatiu ja fa set anys i avui hi ha més de 5.300 empleats de l’entitat en actiu i jubilats que, durant el seu temps d’oci, participen en activitats de voluntariat. El Programa del Voluntariat aplega 40 associacions de voluntaris a diferents ciutats espanyoles.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja