900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Sabadell reconeix la tasca de socis, voluntariat i empreses
25-11-2013
foto sabadell
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Hi han assistit els presidents de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona i a Sabadell, Josep Quitet i Josep Masip, respectivament. També hi ha assistit l'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i les regidores de Participació Ciutadana i Serveis Socials de l’Ajuntament d'aquesta localitat, Ana María Carrasco i  Martar Farrés, respectivament.
El reconeixement a la tasca voluntària més destacada de l'any ha estat per a les 60 persones qeu participen en els projectes d'infància en dificultat social.

La Creu Roja a Sabadell ha celebrat aquest dimecres 20 de novembre un acte institucional de reconeixement públic als socis, voluntariat i empreses col·laboradores de la Creu Roja, per la seva tasca i el seu suport a la institució humanitària. 
 
La jornada ha comptat amb la presència dels presidents de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona i a Sabadell, Josep Quitet i Josep Masip, respectivament. També hi ha assistit l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i les regidores de Participació Ciutadana i de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell, Ana María Carrasco i Marta Farrés, respectivament.

Durant l’acte, s’ha reconegut la tasca de 7 socis que ja porten 25 anys col·laborant amb l'entitat i la d’un més que ja en porta 50. A més, s’ha dut a terme un petit homenatge per a quatre persones que porten 10 i 25 anys com a voluntàries de la institució humanitària.

La part més emotiva de l’acte ha arribat amb el reconeixement especial a la figura del soci Eugeni Fau, que duu 70 anys col·laborant amb la Creu Roja. Fau ha rebut, de la mà de l’alcalde, un diploma acreditatiu d’aquestes set dècades. Per la seva banda, el mateix Fau ha fet entrega d’unes antigues actes de l’assemblea local que conservava al seu domicili als responsables de la Creu Roja.

Pel que fa a les empreses i entitats que col·laboren amb la Creu Roja, s’ha lliurat un diploma acreditatiu a l’Obra Social de “la Caixa”, l'Àrea Bàsica Policial (ABP) dels Mossos d’Esquadra a la zona de Sabadell i el Parc de Bombers local, l'Ateneu del Món i el Forn Europa.

El programa d’infància en dificultat social, la tasca voluntària més destacada del 2013

El reconeixement a la tasca voluntària més destacada de l’any 2013 ha estat per a les 60 persones que participen com a voluntàries als diferents projectes adreçats a la infància en dificultat social.

Durant l’acte, s’ha volgut destacar la solidaritat de la ciutadania que, de manera anònima, fa aportacions econòmiques i donacions a l’assemblea durant les diferents campanyes com ara joguines, roba o aliments.

En els parlaments, l’alcalde Joan Carles Sánchez ha lloat la feina que realitza la Creu Roja a Sabadell, mentre que tant Quitet com Masip han destacat que el més positiu d’aquest llarg període de crisi que estem vivint és que ha augmentat el voluntariat i el nombre de socis, cosa que avala la tasca de l'entitat i la confiança que genera entre la ciutadania.

Enguany, aquest acte d'homenatge s'ha emmarcat en les activitats que l’assemblea local de Sabadell està portant a terme en el marc de la campanya de captació de socis Zona Creu Roja.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja