900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja rep la col·laboració de "Cerdanyola Empresarial" per als projectes d'alimentaciò infantil
25-11-2013
untitled
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Els projectes d'alimentació infantil de la Creu Roja han rebut els fons recollits a "La Nit de Cerdanyola Empresarial", sopar on es premien iniciatives empresarials, que enguany també ha incorporat una vessant solidària.

L'acte ha comptat amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, l'alcadessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, i el president de "Cerdanyola Empresarial", Lluís Sisquella. Per part de la Creu Roja, hi han assistit el president i el coordinador de l'assemblea de Cerdanyola del Vallès, Francesc Roset i César Martínez.


La Creu Roja ha rebut la col·laboració de Cerdanyola Empresarial - associació d'empreses d'aquest municipi- per desenvolupar els seus projectes d'alimentació infantil. El 21 de novembre, s’ha celebrat a Cerdanyola la segona edició de la "Nit de Cerdanyola Empresarial", un sopar anual en què s'apleguen les empreses de Cerdanyola per reflexionar sobre els reptes per al teixit econòmic de la ciutat i guardonar les iniciatives empresarials més destacades. Enguany, el sopar també ha incorporat una vessant solidària, ja que tots els fons recollits s'han destinat als projectes d'alimentació infantil de la Creu Roja.

L’acte s'ha celebrat a l’Hotel Campus de Cerdanyola i ha comptat amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, l'alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, i el president de "Cerdanyola Empresarial", Lluís Sisquella. Per part de la Creu Roja, ha comptat amb la presència del president i el coordinador de l'assemblea comarcal, Francesc Roset i César Martínez, respectivament, a més de voluntariat de l'entitat.

Sisquella ha destacat la tasca que duu a terme la Creu Roja al municipi i Roset ha agraït l’aportació feta pels empresaris de Cerdanyola a la institució humanitària. En aquest sentit, ha remarcat que, encara que estem en un context de crisi, cada vegada més persones i empreses col·laboren amb la Creu Roja, fet que corrobora la gran solidaritat que està demostrant Catalunya envers els més vulnerables. També ha assegurat que aquesta confiança es tradueix en la responsabilitat i compromís de l'entitat per fer arribar aquests recursos a tots aquells que ho necessiten.

Durant l'acte, també s'han lliurat guardons de reconeixement a empresaris i emprenedors de Cerdanyola del Vallès. Els guanyadors de la nit han estat els següents: les perfumeries Òpalo (guardó per la responsabilitat social), el Consorci del Sincrotró Alba (guardó per la projecció de la ciutat), l’empresa de salut bucodental Dentaid (guardó per la internacionalització), Jesmon Telecomunicaciones (guardó de Foment de l'ocupació), el Centre Tecnològic ASCAMM (innovació i desenvolupament), l'autoservei Padró-Solanet (reconeixement de Comerç) i Tast & Gust (restauració).

"La Nit de Cerdanyola Empresarial" és el gran acte anual d'aquesta entitat i hi han assistit més de 300 representants del món econòmic, procedents de prop de 130 empreses.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja