900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
El "cycling day" de Creu Roja Joventut reuneix més de 100 persones a La General de Berga
26-11-2013
cycling day foto
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Les entrades solidàries han permès recaptar 300 euros, que es destinaran a la campanya de joguines de l'entitat.

Aquesta és una de les activitats solidàries amb la campanya de joguines que ha organitzat Creu Roja Joventut al Berguedà.  

Creu Roja Joventut ha aconseguit aplegar aquest dissabte, 23 de novembre, al voltant d’un centenar de persones al bar La General de Berga, en motiu del “Cycling day”. Els assistents han pagat una entrada simbòlica, que ha permès recaptar 300 euros, quantitat es destinarà íntegrament a la campanya de joguines de Creu Roja Joventut, que enguany per lema "Cap infant fora de joc, ara jugues tu!”.

La jornada de "Ciclyng day", activitat de "spinning" amb una sala plena de bicicletes estàtiques, ha comptat amb la col·laboració dels centres esportius El Tossalet, CEEC, Altersport Gim i La General.

Cicle d'activitats solidàries amb la campanya de joguines

Aquesta ha estat la primera de diverses activitats que es realitzaran a Berga en el marc de la campanya de joguines. La propera activitat serà el pròxim dimarts 3 de desembre a la Llar de Gent Gran de Gironella i consistirà en un taller de receptes de blat de moro escairat, a càrrec de la xef del restaurant Sala de Berga, Isabel Márquez, i amb l’ajut de l'Ajuntament de Gironella i l'Assoociació de Comerciants de la localitat.

En aquest mateix espai de Gironella, se celebrarà dijous 5 de desembre una sessió de ioga, impartida pels professors Pep Estada i Gemma Estrada, del Natural Centre de Salut.

La darrera activitat serà una festa final de campanya, el dissabte 21 de desembre a l’Ametlla de Merola, amb una sèrie de tallers de cuina infantil, que es realitzaran amb la col·laboració del xef Jordi Sebastian, del Centre Cultural Logos Berguedà i de l’Associació de Veïns de l’Ametlla de Merola. Entre d’altres coses, els nens i nenes que hi participin aprendran a fer-se l’esmorzar.

Els tiquet per participar en totes aquestes activitats a benefici de la campanya de joguines es poden adquirir a la seu de la Creu Roja a Berga i a Gironella. A més d'aquestes activitats solidàries, la institució humanitària també recollirà joguines en diferents espais de la comarca del Berguedà.  
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja