900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Universitat de Girona dóna 8.000 € a la Creu Roja per a l'acollida i promoció de la infància
27-11-2013
reconeixement udg
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Aquesta donació farà possible millorar l’atenció a aquest col·lectiu durant el 2014 i és una mostra més de la mobilització de la societat envers la infància.

La Comissió Assessora de Cooperació i Solidaritat de la UdG ha fet entrega a la Creu Roja a Girona la quantitat de 8.000 € per als seus programes d’àmbit d’acollida i promoció a la infància.

L’acte d’entrega es va formalitzar el passat dia 25 de novembre a la Capella del Roser, dins l’acte institucional de reconeixement a les entitats que participen en les Activitats Solidàries de l’Oficina de Cooperació de la UdG. La sessió va comptar amb la presència de la rectora en funcions de la UdG, Anna M. Geli, la presidenta del Consell Social, Rosa Núria Alexandre, la vicerectora delegada d’Estudiants, Cooperació i Igualtat en funcions, Maria Rosa Tarradellas i del Vice president Provincial de la Creu Roja a Girona, Pere Companys, que va recollir la donació.

Durant el passat curs escolar, la Creu Roja a Girona va becar un total de 66 infants i va pagar la quota de 6.601 dies de menjador escolar, el que va suposar una despesa de 16.800 €. Durant aquest curs, la institució a Girona està becant a 68 infants (11.634 dies de menjador escolar), la qual cosa suposarà una despesa de 35.000 €. El pagament o copagament que es fa del menjador escolar es realitza per pal·liar la mancança de beques de menjador i pel fet que hi ha famílies que, malgrat tinguin beca parcial concedida, no poden fer front a la resta de l’import total de la mateixa.

Una altra actuació destinada a la infància ha estat la del repartiment de targetes de compra als establiments Bon Àrea durant el període d’estiu, per tal de garantir l’alimentació durant els mesos de vacances. Un total de 40 famílies arreu de la província es van beneficiar d’aquestes targetes de compra per valor d’uns 200 €, amb una inversió total de més de 16.000 euros.

Finalment, també la Creu Roja a Girona, a través del repartiment d’aliments i de productes d’higiene infantil, col·labora amb les famílies per a fer possible una millor atenció dels infants: durant aquest any 2013 la Creu Roja ha distribuït bolquers, sabons, llets hidratants i d'altres productes bàsics a gairebé 160 famílies.

Aquesta donació farà possible millorar l’atenció a aquest col·lectiu durant el 2014 i és una mostra més de la mobilització de la societat envers la infància.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja