900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Creu Roja Joventut fa una crida per recollir 30.000 joguines
27-12-2013
Cartell_Trasera - web
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Dels 25.000 infants que s’espera atendre, encara no està coberta la necessitat de joguines per a les franges d’edat que van dels 9 als 12 anys.

Hi han 2.000 punts de recollida a disposició del ciutadà per facilitar la donació de joguines a tot el territori.


Després de tres setmanes del seu llançament, Creu Roja Joventut fa una crida a la societat per recollir prop de 30.000 joguines i complir així amb les previsions d’arribar a 25.000 infants en situació de vulnerabilitat. A dia 24 de desembre, ja s’han recollit el 40% de les 60.000 joguines previstes per aquesta edició.

Fins ara s’han recollit, fonamentalment, joguines destinades a la infància que comprèn les dues principals franges d’edat (amb el 52% per cent del total), que van dels 4 als 8 anys, com ara peluixos, jocs de taula, cotxes i nines. A més, per a la franja d’infants que va dels 9 als 12 anys (representa el 26% del total) s’han recollit joguines, llibres i jocs de taula interactius i cooperatius adaptats a l'edat.

No obstant, la franja d’edat amb més necessitat de joguines i que té més descoberta la recollida a hores d’ara per aquest Dia de Reis, és la de majors de 8 anys que requereix una tipologia de joguina molt específica per a la seva edat, com ara llibres, jocs de taula cooperatius i material esportiu.

Continuant amb la tendència a l’alça de les darreres cinc edicions, la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut preveu repartir aquest any 60.000 joguines a prop de 25.000 infants (+15% respecte l’any passat) en situació de vulnerabilitat per al proper Dia de Reis. Enmig del context de crisi econòmica, cada vegada són més els infants que necessiten aquest tipus d’ajuda.

Les joguines es poden donar fins el 4 de gener de 2014 en qualsevol dels 2.000 punts de recollida que Creu Roja Joventut té distribuïts per tot el territori, i que podeu consultar al web de la campanya www.lajoguinaeducativa.com. En un mes d’obertura, el web porta 11.539 visites úniques i la secció més visitada és, precisament, la dels punts de recollida de joguines.

Pel que fa a la col·laboració en la campanya, el nombre d’empreses col·laboradores ha augmentat de 350 a prop de 380, i el nombre de voluntariat participant arriba al voltant de 1.600 persones.

Ajuda’ns a fer-ho possible. Busca a la web el teu punt de recollida més proper i col·labora per a que aquest any, cap infant quedi fora de joc.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja