900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja distribueix més de 5.200 ajuts alimentaris durant aquestes festes arreu de Catalunya
27-12-2013
aliments Nadal
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja a Catalunya està distribuint “targetes moneder” a famílies en situació vulnerable perquè puguin comprar aliments per als seus fills. L’objectiu és que prop de 750 infants en risc tinguin una alimentació saludable durant les vacances escolars d’hivern.

Durant aquestes festes, la Creu Roja també reparteix prop de 4.500 kits amb productes alimentaris i bàsics durant aquest el mes de desembre, dels quals 1.700 contenen productes típics del Nadal.


La Creu Roja a Catalunya està distribuint aquests dies 5.263 ajuts alimentaris directes durant les festes nadalenques, arreu de Catalunya. Entre finals de desembre i principis de gener, la Creu Roja distribuirà targetes de prepagament a famílies en situació vulnerable perquè puguin comprar aliments per als seus. A més, l’entitat humanitària reparteix kits amb productes alimentaris i de primera necessitat, alguns d’ells lots nadalencs amb productes típics d’aquesta època de l’any.

Durant aquestes festes, la Creu Roja a Catalunya desenvolupa per primera vegada una campanya d’hivern per l’alimentació infantil per garantir que els nens i nenes en situació risc tinguin un alimentació saludable durant les vacances escolars d’hivern. Un total de 768 infants en risc es beneficiaran d’aquesta campanya entre el 20 de desembre i el 7 de gener, coincidint amb el període de vacances escolars.

La campanya consisteix en la distribució de “targetes moneder” - carregades amb fons de la Creu Roja-, amb què les famílies en situació vulnerable poden comprar aliments per als seus fills i filles. Fins a 430 famílies catalanes (amb 1 o més fills beneficiaris) rebran aquestes targetes carregades amb 52 euros per fill. Cada família rebrà una mitjana de 89,37 euros i, en total, la Creu Roja destina prop de 39.000 euros a aquesta campanya. D’altra banda, la Creu Roja reparteix també a 30 nens i nenes llet i cereals, donats per Nestlé a la institució humanitària, per tal de completar la seva alimentació.

Amb aquesta campanya, la Creu Roja ja va garantir l’alimentació saludable de 1.083 infants en situació de risc durant les vacances d’estiu. Tant en el cas de la campanya d’estiu com en la d’hivern, que enguany s’han celebrat per primera vegada, l’objectiu és cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar. Durant el curs, la Creu Roja ja compta amb un projecte per ajudar a cobrir la quota del menjador escolar dels infants en risc, del qual s’estan beneficiant prop de 700 nens i nenes en aquests moments.

Prop de 4.500 kits repartits entre desembre i gener

A més de la campanya d’hivern per l’alimentació infantil, la Creu Roja a Catalunya distribueix entre desembre i gener 4.495 kits de suport social amb productes alimentaris i de primera necessitat. Entre ells, fins a 1.691 són Kits de Nadal, que contenen productes típics d’aquesta època de l’any.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja