900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Roses-Castelló d’Empúries fa un reconeixement als més de mil anys de socis
27-12-2013
web acte reconeixament socis roses DSC_0584
Socis i sòcies reconeguts acompanyats pel President Local, Jordi Segura i l'alcaldessa de Roses, Montserrat Mindan
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Hi han assistit el President de l’assemblea local de la Creu Roja a Roses – Castelló d’Empúries, Jordi Segura, de l’Alcaldessa de Roses, Montserrat Mindan, i el regidor de Cultura i Benestar Social, Marc Danés.

L’Assemblea local de la Creu Roja de Roses-Castelló d’Empúries ha fet un acte de reconeixement als "més de mil anys de socis", en referència a la suma dels anys que la quarantena de persones homenatjades han estat socis de la Creu Roja.

En el marc del vestíbul del Teatre Municipal de Roses, la institució ha agraït a quaranta-dues persones el seu compromís amb la solidaritat durant més de 25 anys, donant exemple com a socis i sòcies de la Creu Roja. L'entitat humanitària els ha fet entrega d’un diploma acreditatiu i d’un calendari amb fotografies de les activitats que es desenvolupen actualment.

L’acte, ha comptat amb la participació del President de l’assemblea local de la Creu Roja a Roses – Castelló d’Empúries, Jordi Segura, de l’Alcaldessa de Roses, Montserrat Mindan i el regidor de Cultura i Benestar Social, Marc Danés.  

La celebració va començar amb la benvinguda del President local, Jordi Segura, que després de la projecció d’imatges del conjunt d’activitats que es realitzen, va fer un parlament sobre la importància de la constància d’aquests socis i sòcies i del fet que alguns d’ells, varen formar part d’antics comitès locals de la Creu Roja. Seguidament, es va fer referència a com es va formar la Creu Roja amb Henri Dunant, per posteriorment fer entrega dels diplomes als socis assistents.  En acabar, l'alcaldessa de Roses va fer la cloenda formal de l'acte, amenitzada per la intervenció musical d'una parella de voluntaris que van cantar.

Els assistents, van poder recordar anècdotes i expressar la seva satisfacció per aquesta trobada de caire familiar i de vida associativa.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja