900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja necessita 24.000 joguines per cobrir la demanda
02-12-2013
Cartell_Trasera - web
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
Falta un 40% de les joguines per acomplir amb la previsió que Creu Roja Joventut ha fet per arribar a 25.000 infants en situació vulnerable.

Encara es poden fer aportacions d’una joguina nova i educativa als 2.000 punts de recollida establerts i - fins el dia 2 de gener-, a totes les oficines de Correus.

Creu Roja Joventut organitza aquests dies activitats variades a diversos punts del territori per facilitar la recollida de joguines per a la infància en situació vulnerable.


Quan falten pocs dies per a que tots els infants puguin gaudir de la seva joguina, Creu Roja Joventut encara ha de cobrir el 40% de la demanda que tenia prevista per la Campanya de Joguines d’aquest any. Això vol dir que falten unes 24.000 joguines per acomplir amb la previsió d’arribar a 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat, un 15% més que respecte l’any passat.

Fins ara, s’ha pogut recollir el 60% de la quantitat prevista, que correspon a unes 36.000 joguines que aniran destinades a 15.000 infants, però a una setmana vista del Dia de Reis, la Creu Roja fa una crida a la ciutadania per assolir l’objectiu que s’havia marcat segons la demanda calculada a Catalunya, que és d’unes 60.000 joguines.

La franja d’edat que fins ara ha quedat més descoberta és la que va dels 8 als 14 anys, però l’entitat humanitària continua amb la recollida de joguines noves que respectin els valors i aspectes pedagògics que es volen potenciar de respecte, tolerància, igualtat i de joc cooperatiu.

Creu Roja Joventut ha posat a disposició de la ciutadania més de 2.000 punts de recollida per a que els particulars puguin fer les seves donacions. Entre molts altres punts que trobareu a la pàgina web de la Campanya de Joguines www.lajoguinaeducativa.com, enguany Correus ha posat a disposició de la Creu Roja totes les seves oficines de Catalunya per a facilitar les donacions.

La Creu Roja està fent tots els esforços per arribar a assolir els objectius que s’havia marcat i fins i tot en alguns punts del territori, la mateixa organització està aportant fons propis per adquirir joguines en veure que les previsions de donacions no s’acaben d’acomplir.

Activitats a tot el territori per potenciar la recollida
Des que es va donar tret de sortida el passat 4 de desembre i durant la recta final d’aquesta Campanya, Creu Roja Joventut organitza diàriament i a tot el territori català, activitats lúdiques i de sensibilització per tal d’ampliar la seva bossa de joguines, com ara tallers variats adreçats als infants en places de diversos municipis, activitats a Centres Cívics, projeccions de curtmetratges i jocs i entreteniments als salons de la infància. Podeu consultar totes les activitats que s’estan realitzant al calendari de la web de la Campanya, a través d’aquest enllaç: www.lajoguinaeducativa.com

Pel que fa a la participació de les empreses, de moment 380 n’han fet aportació.
Related Information
News search

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja